Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr opět vyhrál


Branky


17

První celek tabulky, mladíky rezervy Roudného, přivítali sedlečtí fotbalisté v 24. kole soutěže. Ani proti tomuto kvalitnímu celku nemohli domácí počítat s kompletním kádrem, na lavičce náhradníků měl trenér Šindelář k dispozici dva fotbalisty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Začátky utkání má Sedlec hrozivé, ani tentokrát tomu nebylo jinak. Ve 2. minutě rozehráli hosté rohový kop nakrátko, hostující hráč poslal od rohu pokutového území míč na zadní tyč branky, kde nedoskočil domácí obránce Vlastimil Kozel, míč zasáhl rukou, následovala červená karta a pokutový kop. Roudenský střelec Lukáš Wolgemuth se nemýlil - 0:1. Na Sedlecké tak čekal prakticky celý zápas v 10 mužích. V 17. minutě natáhl ke střele za vápnem opět Lukáš Wohlgemuth a vstítil druhou branku - 0:2. Sedlec se snažil přesile odolávat a vytvořil si velkou šanci, po přihrávce Lukáše Koňaríka byl před brankářem sám Milan Pešek, ale brankář hostí včasným vyběhnutím nedal prostor k přesnějšímu zakončení a střelu vyrazil. Těsně před pauzou se ještě prosadil hostující Adam Stankay, po rohovém kopu, hlavou v malém vápně - 0:3.    O přestávce se spustil prudký déšť a vytrval téměř do konce zápasu. V 60. minutě dostal přihrávku středem Petr Volák a tečovanou střelou z vápna prostřelil Krále po čvrté - 0:4. V minutě 75. dokonal hattrick s chutí hrající Lukáš Wohlgemuth, když mu domácí obránci nedokázali odkopnout míč v pokutovém území - 0:5. Gólovou tečku za zápasem udělal roudenský Artur Goretki, v 80. minutě, - 0:6. Proti deseti domácím tak Roudenští zvládli zápas bez potíží.


Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Naše začátky zápasů to je opravdu něco, asi už nikdo netuší co udělat, abychom do 10. minuty nedostali branku. Tentokrát to teda opět přišlo hned z první akce, kdy uděláme roh, pak rukou vyrazíme míč, následuje červená, penalta a je o zápase rozhodnuto. Proti takovémuto soupeři hrát celý zápas o deseti je to pak už jen o tom jich dostat co nejméně. I když jsme dostali 6 gólů, tak to za těchto okolností není nic hrozného. Hostům jsme zápas moc ulehčili, ale přeji jim ať postoupí, je krásné vidět tým plný mladíků, kteří se určitě ani ve vyšší soutěži neztratí, naopak.




Sestavy


SK Sedlec
D. Král [-] - L. Bašar [-] , J. Zíka [-] , V. Reitinger [-] , R. Hudec [-] (60. O. Voráček [-] ) , M. Peterka [-] , M. Pešek [-] , M. Pešek [-] (46. M. Samohejl [-] ) , J. Špán [-] , L. Koňarík [-] , V. Kozel [-]

TJ Malše Roudné B
M. Graman [-] - A. Stankay [-] , F. Navrátil [-] , P. Volák [-] (66. Š. Kalina [-] ) , A. Goretki [-] (65. P. Trnka [-] ) , F. Pazourek [-] , R. Jinšík [-] , D. Hrouda [-] , L. Wohlgemuth [-] , J. Tomášek [-] (46. T. Zýka [-] ) , R. Bilas [-]

ŽK: 23. R. Bilas , 23. A. Goretki . ČK: 2. V. Kozel .
Hráči zápasu: A. Stankay , L. Wohlgemuth .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mráz Marek - BRYCH Jiří, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Rezerva Roudného si tenisovým výsledkem poradila s Boršovem a nyní ji čeká znovu papírově slabší soupeř. Navíc hřiště v Sedleci jistě bude hostujícím běhavým mladíkům sedět, kde navíc dostanou dost prostoru pro kombinaci. Sedlec se bude jistě statečně bránit, ale Roudné si nejspíš znovu zastřílí.