Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr nasázel dvanáct branek


17

Rezerva Malše Roudné zajížděla do Loučovic. Těm se na jaře vůbec nedaří a čeká je perný závěr soutěže. Aktuuální lídr neměl s domácím týmem žádné slitování.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostujicí mladící na domácím tým nastoupili ve velikém stylu a po devíti minutách vedli 0:3. Do konce poločasu se stav zastavil na 0:6. Druhý polčoas hostujicí brankostroj nepolevoval a přidal dalších šest branek. Za domácí zaznamenal čestný úspěch Jan Fejtek. Zápas tak skončil pro domácí debaklem 1:12. Za hostujicí tým vstřelil pět branek tahoun Lukáš Wohlgemuth, čtyřikrát se prosadil František Podlaha a po jedné brance vstřelilo trio Robin Bilas, Petr Volák, Šimon Kalina. 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Už mi dochází slova. Roudné nás prostě přejelo. Než dozněl úvodní hvizd, už jsme prohrávali 0-2. Další dva góly jsem jim připravil já, do půle to byl už půltucet. Už se mi za ty léta párkrát "podařilo" spadnout, ale nikdy jsme nedostávali tolik branek. Nevíme už čím to... Můžeme se vymlouvat na zranění a další absence, když jedna další jedenáctka pokaždé chybí, ale tím to není. Největší naše absence je totiž absence kvality, soustředění a sebevědomí. Pak by nás ani jejich áčko, ani kdokoliv jiný nemohl porazit takovým rozdílem...

TJ Malše Roudné B
Pavel Cepák (trenér): „Do utkání jsme vstoupili aktivně a v 9. minutě jsme vedli již 3:0. Domácí na náš tlak nebyli schopni reagovat a my jsme do poločasu přidali ještě 3 branky. Domácí ještě do poločasu snížili na 1:6. Do druhého poločasu jsem udělal tři změny a poslal na hřiště tři dorostence, kteří podali kvalitní výkon. Jsem rád, že jsme navázali na první poločas a přidali ještě šest branek. Hráčům musím poděkovat za předvedený výkon, obzvlášť pětigólového Lukáše Wohlgemutha.“ Zdroj: https://www.malseroudne.cz/



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] (46. M. Daniš [-] ) , J. Matulík [-] (46. M. Zayml [-] ) , B. Bäuml [-] , M. Koutský [-] , V. Dudla [-] , J. Peltán [-] , J. Beran [-] , M. Somolík [-] (40. T. Dostál [-] ) , J. Fejtek [-] , M. Toman [-]

TJ Malše Roudné B
M. Graman [-] - R. Jinšík [-] (53. M. Michálek [-] ) , P. Jusufi [-] (46. T. Zýka [-] ) , D. Hrouda [-] , F. Podlaha [-] , L. Wohlgemuth [-] , J. Tomášek [-] (46. Š. Kalina [-] ) , R. Bilas [-] , F. Pazourek [-] , J. Klimeš [-] , A. Stankay [-] (46. P. Volák [-] )

ŽK: 77. M. Toman .
Hráči zápasu: F. Podlaha , L. Wohlgemuth .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MUZIKA Filip, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Milan Pešek
Tip experta: výhra hostů

Tady by bylo velké překvapení, kdyby si mladíci z Roudného nepřipsali další výhru. Myslím, že se nic neočekávaného nestane.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza