3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 13:30

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní porazilo Sedlec


Branky


18

Sedlec zajížděl na půdu Větřní, které neprožilo úplně ideální minulý víkend, kdy vysoko prohrálo v dohrávce i v běžném kole. Sedlečtí na začátku týdne naopak urvali v poslední chvíli remízu na domácí půdě proti Chvalšinům, ale do sobotního duelu opět lepili sestavu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Do utkání totiž naskočil od prvních minut Radek Hudec, který se zotavuje z operace kyčle. Sedleckých totiž bylo na zápas připraveno pouze jedenáct, kdy z nejrůznějších důvodů chyběli hráči ze základní sestavy i lavičky. Hudec se utkání nezalekl a měl v průběhu první půle i dvě pološance, nicméně branku netrefil ani v jednom případě a ve 40. minutě byl ze zdravotních důvodů vystřídán dorazivším Ma. Peškem. Ostře pálili pouze domácí, a to hned od páté minuty, kdy Cifreund dostal ideální průnikovku od Konečného, obešel brankáře a přesným zásahem do prázdné branky otevřel skóre - 1:0. Větřní bylo brankou nabuzeno a hrálo tak, jak potřebovalo. Drželo balón na svých kopačkách a zkoušelo různé přihrávky a centry za obranu hostí, ti se však poctivě ubránili a na druhé straně mohli skórovat ze standardních situací, ale zakončení chyběla přesnost. Krátce po půl hodině hry opět zafungovala spolupráce Konečný-Cifreund a bylo to 2:0, kdy domácí útočník chytře nastavil nohu na střílený centr a trefil přesně. V samotném závěru prvního dějství měli domácí sérii rohových kopů, ale do třetice se jim skórovat nepovedlo.     Hosté do druhé půle nastoupili s tím, že nemají co ztratit a jejich hra se o poznání zlepšila. Častější držení míče na sedleckých kopačkách domácí tým vyvedlo z tempa, a ten už nebyl tak agilní jako v první půli. Nicméně šancí měl spoustu. Střely Konečného, Kráka, Hromady či Kotlára si cestu do sítě nenašly. Po hodině hry začali domácí poprvé střídat a protočili do konce utkání celkem čtyři hráče. Jedno střídání se vyplatilo trenéru Weinhardovi ve dvaasedmdesáté minutě, kdy poslal na hřiště sám sebe, a o necelou čtvrt hodinu později parádním pokusem z pětatřiceti metrů překvapil gólmana Krále, kterého míčem přehodil - 3:0. Šance měli ale i Sedlečtí, zejména Milan Pešek, který zakončoval přečíslení čtyř na jednoho mimo branku. Neujaly se ani další pokusy, a tak utkání dopadlo tříbrankovým vítězstvím domácího Větřní.

zdroj: sksedlec.klubweb.cz


Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Po minulém víkendu, když jsme nezvládli dvojzápas a dvakrát dostali nařezáno jsme si museli v týdnu a před zápasem říct pár slov, aby se takový výkon neopakoval i doma. Zápas jsme doma opět zvládli a zaslouženě vyhráli 3:0. Utkání jsme měli pod kontrolou celou dobu, hosté nám výrazněji hrozili jen po nějakých standardkách jinak žádnou vyloženou šanci neměli ani. Pár pološancí nebo náznaků tam bylo, že jsme nebyli dostatečně agresivní, ale jinak nic. Jsem rád že zápas jsme zaslouženě vyhráli a doma potvrdili dobrou formu 3 zápasy doma 3 výhry skóre 8:0 je hezká bilance. Teď, ale jedeme ven a doufám že i tam konečně budeme soupeři konkurence schopný a přetavíme výkony z domácích zápasů i na hřištích soupeřů. Snad dáme i kvalitní sestavu dohromady a pojedeme určitě s úmyslem v Mladém nějaký body získat. Snad kluci budou hrát a bojovat i když neuvidí větřinský komín.




Sestavy


SK Větřní
M. Votýpka [-] - D. Peroutka [-] , F. Soukup [-] , A. Krák [-] (84. J. Taher [-] ) , O. Dvořáček [-] - L. Konečný [-] , T. Hromada [-] (63. J. Dušek [-] ) , P. Kotlár [-] , J. Dvořák [-] - - P. Vnuk [-] (72. R. Weinhard [-] ) , J. Cifreund [-] (85. T. Kalkuš [-] )

SK Sedlec
D. Král [-] - T. Folvarský [-] , J. Koch [-] , V. Reitinger [-] , V. Kozel [-] , R. Hudec [-] (40. M. Pešek [-] ) , J. Zíka [-] , L. Bašar [-] , M. Pešek [-] , Z. Rýpar [-] , L. Koňarík [-]

ŽK: 32. T. Hromada - 70. L. Bašar , 81. V. Kozel .
Hráči zápasu: J. Cifreund .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Frček Filip - MRÁZ Marek, BRT Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas.