Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Zlínský | Kroměříž | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Němčice
Michal Štěpánek - asistent Němčice: Dnes jsme se utkali v místním derby se Skašticemi, kteří mají vždy kvalitní mužstvo, což se potvrdilo i dnes. Z naší strany začátek utkání i celý první poločas nebyl vydařený. Hosté lépe kombinovali a drželi míč na svých kopačkách. Ve 30 minutě se střelou se šestnástky ujali hosté vedení, a štěstí bylo, že hned ve 35 minutě po střele Darebníčka dorazil míč do branky Pospišilík a do poločasu bylo srovnáno. Druhý poločas to byli opět hosté, kteří lépe kombinovali, ale jejich hra byla vždy jen po naši šestnástku. Zápas se začal měnit od 65 minuty, kdy došlo na přeskupení našich hráčů a tato změna přinesla nový obraz hry. Začali jsme soupeře tlačit, dobře jsme kombinovali a vytvářeli jsme si šance. V 74 minutě s přehledem jednu proměnil Radim Darebníček. Po této brance hosté otevřeli hru a my po brejku v 86 minutě, kdy Radim krásně přehodil lobem gólmana jsme rozhodli o dnešním výsledku. Dnes jsme rádi, že body zůstali doma, protože Skaštice byly dobrý soupeř. Nejlepší hráč Němčic Lukáš Holotík.

TJ Skaštice B
Lukáš Motal - trenér Skaštice B: Po volnějším úvodu utkání naše mužstvo začalo ovládat střed pole. Hráči dobře kombinovali a dostávali se i do ohrožení domácí branky. Krásná střela Kvasničky skončila jen na břevně. O pár minut později se nám povedla akce po pravé straně a Gahura přesnou křižnou střelou skóroval. Poté jsme se ještě dostali do dvou až tří nadějných akcí, které se však našim hráčům nepodařilo dohrát do gólového zakončení. Domácím se podařilo vyrovnat z nenápadné akce, kdy Pospíšilík dorazil vyraženou střelu. Ve druhé jsme opět hráli svůj fotbal, avšak už jsme nebyli tolik nebezpeční před domácí bránou. V posledních 25 minutách hry si vypracovali nějaké možnosti i Němčice. Nakonec se podařilo domácím vstřelit druhý gól po náhodném odrazu a další přidali v nastavení. Své hráče můžu za dnešní výkon pochválit. Němčice byly dnes šťastnějším mužstvem. Nejlepším hráčem Skaštic Olbert Martin.



Sestavy


TJ Sokol Němčice
J. Sklenář [-] - L. Lejsek [-] , R. Srovnal [-] - V. Kříž [-] , D. Holý [-] , T. Němec [-] - R. Darebníček [-] - L. Holotík [-] , T. Darebníček [-] (46. P. Sládeček [-] ) , L. Darebník [-] , R. Pospíšilík [-] (86. J. Vojkůvka [-] )

TJ Skaštice B
L. Vymětal [-] - I. Navrátil [-] , M. Olbert [-] , A. Vymětal [-] , I. Sedlák [-] - P. Bubla [-] , A. Rosecký [-] (64. M. Dvořák [-] ) , J. Kvasnička [-] , R. Ježák [-] - O. Gahura [-] , P. Brada [-] (70. T. Soukup [-] ) -

ŽK: 43. R. Pospíšilík .
Hráči zápasu: L. Holotík - M. Olbert .
Místo: Němčice. Rozhodčí: DUNDOVÁ Miroslava - NĚMEC Karel (N), MOTAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Lubná 1959 13 50:17 34
2 Žeranovice 13 38:25 28
3 Rymice 13 44:20 28
4 FC Morkovice B 13 43:32 22
5 TJ Sokol Němčice 13 39:31 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Ančinec 21
2 Marek Měrka 20
3 Milan Roubalík 15
4 Petr Zámorský 10
5 Radek Ponížil 9
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 49 58,3% 0
2 Jiří Klik 33 53,2% 0
3 Lenka Vaculíková 33 44,6% 0
4 Libor Adamik 33 53,2% 0
5 Radim Matuška 27 55,1% 0
Zobrazit celou tabulku