2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv pro domácí tým.


Branky


16

V prvním jarním kole hostila rezerva Malše béčko trhosvinenského Spartaku. Potvrdila pozici lídra I. B třídy, ale výkonem neoslnila. Dominik Šrámek dokázal v úvodním střetnutí skórovat za oba roudenské týmy mužů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým začal výborně a hned po třech minutách se trefil Dominik Šrámek 1:0. Domácí tým měl další šance, ale ty neproměnil. Domácí tým měl po první poločas zápas pod kontrolou, ale do kabin se šlo za hubeného vedení 1:0.
Druhý poločas pokračovala převaha domácích, ale druhou branku přidal až ke konci zápasu Lukáš Wohlgemuth lobem na 2:0 a zápas už se dohrál, až do konce bez změny skóre. Domácí tým se tak vrátil do čela tabulky i když se svým výkonem spokojen nebyl.

Zápas s pohledu domácího brankáře Šimona Hošny: 
Tak byl to jeden z našich nejhorších výkonů tuhle sezónu, ale i přesto jsme soupeře pustili jen do jedné šance a z našich několika šancí jsme proměnili pouze dvě. Do začátku utkání jsme vstoupili velmi dobře a hned ve 3. Minutě jsme vedli 1:0 po gólu Šrámka a zbytek celého poločasu jsme měli pod kontrolou a nikdo by se nedivil kdyby jsme vedli po poločase třeba 4:0, druhej poločas byl hodně bojovnej a my jsme měli opět pár šancí na další gól. Soupeř se taky dostal do dvou šanci, ale jediné co z nich vytěžil byla jedna pomalá střela s kterou jsem si poradil a ke konci zápasu zvýšil Wohlgemuth na 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Pavel Cepák (trenér): Utkání pro nás začalo dobře a ve 4. minutě jsme se dostali do vedení Šrámka. Po gólů jsme se uspokojili a naše hra nebyla dobrá. O půli jsem hráčům vytýkal pomalou hru, my jsme ale navázali na výkon z prvního poločasu. V 74. minutě pečetil Lukáš Wohlgemuth na konečných 2:0. Jediný klad takového utkání je zisk 3 bodů a neobdržená branka.“ zdroj: https://www.malseroudne.cz/




Sestavy


TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] - D. Šrámek [-] , T. Zýka [-] (46. P. Trnka [-] ) , R. Bilas [-] , A. Stankay [-] , F. Pazourek [-] , R. Jinšík [-] , D. Hrouda [-] , P. Volák [-] (67. J. Rezek [-] ) , J. Tomášek [-] , L. Wohlgemuth [-]

TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Krauskopf [-] - J. Šafránek [-] , V. Pavel [-] , V. Brožka [-] , V. Hruška [-] , J. Kostohryz [-] , M. Popovič [-] , J. Kaprál [-] (80. J. Gažák [-] ) , L. Tuscher [-] , M. Smoleň [-] , O. Šafránek [-]

Hráči zápasu: L. Wohlgemuth .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BARTONÍČKOVÁ Markéta - BARTŮNĚK Pavel, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Roudné se stále drží na špici tabulky a bude v tom chtít pokračovat i na jaře, vidím to na jednoznačnou výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích