4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 11:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní rozhodlo už v prvním poločase


Branky


14

Větřní v prvním kole zvládlo především první poločas, který rozhodl o všem podstatném

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým začal první poločas výborně a po pěti minutách se trefil Jakub Cifreud 1:0. Hostujicí tým dopředu nenabídl vůbec nic a byl to znovu domácí tým, který přidal další branku. Úspěšným střelcem byl Antoín Krák. Když, se ve 23. minutě trefil Lukáš Konečný, bylo rozhodnuto. Ke konci poločasu přidal domácí tým další branku, když se trefil Petr Vnuk a domácí tým šel do kabin s vedením čtyř branek. 

Domácí tým na výkon v prvním poločase nenavázal, a protože ani hostím se vůbec nedařilo, byl k vidění velice nezáživný fotbal. Domácí tým si tak připisuje tři body, které ho posouvají do klidnějších vod. Loučovice naopak čekájí tuhé boje, aby se dostaly ze spodku tabulky



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): První jarní zápas doma s Loučovicema jsme chtěli zvládnout doma za plný počet bodů. Už v týdnu jsem klukům zdůrazňoval důležitost tohoto zápasu. Zimní příprava z naší strany nebyla optimální, jak po tréninkové stránce, tak po herní a výsledkové. Až minulý týden jsme zahráli dobré utkání v generálce s Planou u Budějovic. Do zápasu s Loučovicema jsme šli trošku s obavama, protože nám chyběli dva klíčoví hráči na post tvořivého záložníka a jak Homér, tak Vávra jsou zranění. V tomto zápase je nahradil Vnuk a musím říct, že dokud měl síly tak svou úlohu splnil a byl u důležitých momentů zápasu. Celkově jsme první půli zvládli dobře, drželi jsme balón a určovali tempo hry. Soupeř byl neškodný dopředu a vzadu měl problémy s našima brejkama. Poločas 4:0 a bylo rozhodnuto. O poločase jsem klukům zdůrazňoval, že zápas furt musí mít stejný scénář a nesmí polevit z toho co hráli první poločas. Bohužel stal se úplný opak a kluci se uspokojili v hlavách s výsledkem a druhý poločas byl špatný. Z obou dvou stran to moc fotbalu nenabídlo. Takže jsem šťastný za výsledek a první poločas, ale zklamaný za předvedenou hru druhý poločas. Je vidět že i s přibývajícím časem nám dochází síly. Někteří hráči neměli skoro zimní přípravu a pak tahají nohy. Místo, aby jsme soupeři dali třeba 7 gólů ,když si to zaslouží, tak se přizpůsobíme a nemohlo to kluky druhý poločas ani bavit. Ale říkám zápas jsme zvládli. To je důležitý výsledkově a body jsme potřebovali. Pochválím za první poločas všechny. Ale poděkovat bych chtěl Votýpkovi, který při absenci brankáře pomůže a už jako hráč dokáže zastoupit a vlézt do brány a týmu pomoci. Teď nás čeká venku Frymburk a všichni dobře víme do čeho tam jedeme. Takže extrémně těžké utkání. jak po fotbalové, tak psychické stránce nás čeká a musíme se připravit.




Sestavy


SK Větřní
M. Votýpka [-] - A. Krák [-] , F. Soukup [-] , M. Ješina [-] , O. Dvořáček [-] (85. J. Seltsam [-] ) - L. Konečný [-] , P. Sikuta [-] (57. J. Dvořák [-] ) , P. Podskalský [-] (57. T. Hromada [-] ) , P. Kotlár [-] - P. Vnuk [-] , J. Cifreund [-] (81. J. Taher [-] ) -

Vltavan Loučovice
R. Večerník [-] (57. J. Černý [-] ) - J. Laně [-] , J. Fejtek [-] , J. Peltán [-] , M. Toman [-] , B. Bäuml [-] , T. Dostál [-] , V. Matulík [-] , L. Ardó [-] , V. Dudla [-] (80. V. Hammer [-] ) , M. Zayml [-] (29. J. Matulík [-] )

ŽK: 32. O. Dvořáček , 75. A. Krák - 49. V. Matulík , 77. J. Fejtek , 84. L. Ardó .
Hráči zápasu: M. Votýpka , P. Vnuk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MUZIKA Filip - PÁNEK Milan, JELÍNEK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Loučovicím se v podzimní části příliš nedařilo a nebude stačit ani v prvním jarním kole na domácí Větřní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích