Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 10:15

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Slavičína v omlazené sestavě neměla proti Kostelci u Holešova šanci na zvrat


Branky


0

V nedělním dopoledni se hrál za úmorného vedra na slavičínském hřišti duel domácí rezervy proti Moravanu Kostelec u Holešova. Sestava FC TVD byla proti loňské sezóně výrazně omlazená, navíc řada hráčů ještě laboruje se zraněním a zkušený celek hostí toho náležitě využil a po zásluze si odváží ze Slavičína tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ráz prvního poločasu dala přísná penalta

Ve Slavičíně před týdnem nahradil na domácí lavičce Michala Švacha zkušený matador z Brumova Luboš Surovec. A situaci v kádru při své premiéře neměl vůbec jednoduchou, neboť z různých příčím mu scházelo několik klíčových hráčů jako - Ocelík J., Sochora, Šála, Pavelka, Kročil, Švach M. ml., Bartoš a navíc nemohl využít služeb fluktuantů z A týmu, který na poledne odcestoval ke svému utkání do dalekého Krnova. Hosté přijeli na domácí tým velmi dobře připraveni a obranu domácích zlobila především úvočná dvojice Gerát s Odložilíkem. Úvod zápasu přinesl několik šancí na obou stranách, za domácí mohli dát branku Havlín a po něm i Fojtík, na staně druhé pochytal několik šancí hostí výtečný brankář Aleš Ocelík. Klíčový moment přinesla 19. minuta, kdy domácí hráč ve skluzu obral o míč Marka a sudí Veselý ukázal na pokutový kop. Domácímu týmu se však jeho verdikt příliš nelíbil a zkušený Michal Švach obdržel ještě navíc žlutou kartu. Omlazená sestava domácích sice bojovala, ale záložní řada hostí přehrávala tu domácí a z jedné z dalších šancí se trefil hostující Gerát a do kabin se odcházelo za stavu 0:2 pro hosty.

Kostelec u Holešova ve druhé půli kontroloval vývoj utkání

Ve druhé půli domácí tým ještě něco chtěl udělat s výsledkem, ale trenér Surovec neměl mnoha šancí ke změnám v sestavě, neboť na střídání měl jediného hráče Ondruše. Ten také v 51. minutě naskočil do hry, když vystřídal zraněného Šebáka. Hosté mohli v úvodu druhé půle definitivně rozhodnout o výsledky, ale domácí celek podržel svými zákroky brankář Aleš Ocelík, který postupně vychytal Geráta a Odložilíka. Hosté navíc nastřelili břevno domácí svatyně a stále byli nepříjemným protivníkem. Slavičané hrozili úniky především po straně agilního Neumana, ale na zteč branky Moravanu se příliš nedostávali, pouze ve dvou šancích se objevili hlavičkující hráči Fojtík se Šebákem. Hosté si mysleli, že se jim už nemůže nic stát, ale v 88. minutě jim pláchl Kulíšek a přehodil váhajícího brankáře Bakalíka. Zdálo se, že je zaděláno na drama, ale o minutu později utekl hostující útočník domácí obraně a mladičký Floreš musel zatáhnout za záchranou brzdu. Byla z toho tentokrát jasná penalta, kterou opět Zmeškal s přehledem proměnil. Výhra hostí 3:1 je však naprosto zasloužená, byli v zápase lepším týmem. Domácí mají před dalším zápasem s Lůžkovicemi nad čím přemýšlet a svůj kádr musí stabilizovat. Pochvalu z domácího celku zaslouží brankář Ocelík, u hostů podaly velmi dobré výkony oba útočníci Odložilík s Gerátem.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Luboš Surovec - trenér FC TVD:: Těžko se mi duel hodnotí, neboť jsem přišel k týmu teprve před nedávnem. Měli jsme poskládaný velmi mladý tým s řadou dorostenců, což dnes na zkušený celek hostí nestačilo. Hostujícímu týmu gratuluji k výhře, když jeho vítězství je zasloužené, my se musíme do příště hodně zlepšit.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Dušan Marek - hráč Kostelce:: Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě, na domácím celku bylo vidět, že ještě není sehraný a měl v kádru několik nových tváří. Utkání jsme se obávali, ale zahráli jsme velmi dobře a budeme domů cestovat s veselou a před derby s Roštěním jsme si vytvořili dobrou pozici.



Sestavy


FC TVD Slavičín B
A. Ocelík [-] - B. Fojtík [-] , M. Švach [-] , O. Floreš [-] , R. Kulíšek [-] , R. Bureš [-] - M. Ocelík [-] , J. Neuman [-] , L. Šebák [-] - O. Šebák [-] (51. F. Ondruš [-] ) , Š. Havlín [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
A. Bakalík [-] , M. Kovalda [-] , M. Hradil [-] , T. Marek [-] (82. M. Hradil [-] ) - M. Žůrek [-] , D. Marek [-] , R. Zmeškal [-] , L. Odložilík [-] (78. J. Sklenář [-] ) , M. Gerát [-] , J. Hradil [-] , R. Přikryl [-]

ŽK: 19. M. Švach , 47. R. Bureš , 89. O. Floreš - 9. M. Kovalda , 51. M. Gerát , 71. R. Zmeškal , 80. T. Marek .
Hráči zápasu: M. Gerát .
Místo: Slavičín. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku