2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira Hulín dvěmi brankami do půle rozhodla o výhře nad rezervou Otrokovic


Branky


0

Do Hulína přicestovala posílená rezerva třetiligových Otrokovic a přítomní diváci se určitě nenudili. Domácí tým proměnil již do půle své brankové příležitosti a ve druhé půli své vítězství uhájil. Admira ukázala, že po loňském třetím místě v tabulce, se s ní musí letos znovu počítat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Admiře vyšel skvělým způsobem nástup do utkání

V prvním domácím zápase nového ročníku proti rezervě Viktorie Otrokovice se v sestavě domácích odehrál velký návrat Admiráckých legend, jelikož v útoku nastoupil hrající prezident Honza Horáček společně se Slávkem Štollem, což bylo pro místní fanoušky velké překvapení. A je nutno říct, že oba přispěli svými výkony k prvním třem bodů. Utkání hrané za velkého vedra se rozbíhalo jen pozvolna, většinou se odehrávalo mezi vápny. V 11. minutě se do vápna řítil Imra Csomor, byl faulován a sám postižený z penalty poslal Hulín do vedení. 1:0. Další vydařené akce přišla ve 37. minutě, kdy Štollovu střelu brankář hostí jen vyrazil a důrazný Honza Horáček ji z levé strany napálil pod břevno do sítě a zvýšil již na 2:0. Hosté bránu Admiry ohrozili jen sporadicky, protože domácí obrana hrála spolehlivě a moc jim toho nedovolila. Poločasové vedení 2:0 bylo pro domácí tým velmi nadějné a ve velkém vedru bylo obrovskou výhodou.
 

Hulínská Admira si ve druhé půli výsledek už ohlídala

Druhá půle již mnoho šancí nepřinesla, hra se odehrávala opět spíše mezi vápny a obě mužstva se k ohrožení branky moc nedostala. Hosté se sice snažili vedení Hulína snížit, ale výborně hrající stoperská dvojice Šenkyřík - Tabara je k domácí bráně nepustila. Hulínští toho také směrem dópředu moc nepředvedli, hlídali si především dvougólový náskok, takže jim nakonec přinesl i první tři body v tabulce 1.B. třídy skupiny B. Admira Hulín v tomto utkání dokázala, že po loňském třetím místu, se s ní musí počítat i v tomto ročníku a silná bude zejména v domácím prostředí. Prubířským kamenem však bude další utkání u nováčka v Nevšové, který si bude chtít napravit reputaci po nepovedeném výkonu v Malenovicích. Otrokovická Viktorie vyloženě v Hulíně nezklamala, ale mladí hráči se teprve budou muset do sestavy zapracovat.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Hulín
Jan Horáček - předseda:: Je třeba pochválit všechny naše hráče, kteří i přes velké vedro předvedli bojovný výkon korunovaný tříbodovým ziskem. Velmi dobře nám zahrála stoperská dvojice a prosadili jsme se i střelecky.

FC Zlínsko B
Vedení klubu:: Zápas v Hulíně se nám příliš nepovedl, příliš šancí jsme si nevytvořili. Domácí celek o své výhře rozhodl do poločasu, nám se ale nepodařilo vsítit kontaktní branku.



Sestavy


FK Admira Hulín
M. Hložek [-] - I. Csomor [-] , Z. Prokop [-] , M. Jurášek [-] , P. Janda [-] - M. Karamon [-] , A. Dutkevič [-] , A. Tabara [-] , J. Šenkyřík [-] - S. Štoll [-] (88. D. Vajda [-] ) , J. Horáček [-] (82. P. Nedbal [-] )

FC Zlínsko B
R. Janečka [-] - T. Caudr [-] (66. M. Zaoral [-] ) , P. Lendler [-] , J. Gojš [-] , J. Kryšpín [-] , K. Koštial [-] (60. D. Zelinka [-] ) - A. Skřivan [-] - L. Gába [-] (77. T. Kozel [-] ) , L. Křivánek [-] (69. J. Novák [-] ) , A. Bahounek [-] , T. Frydrych [-]

ŽK: 28. I. Csomor , 34. A. Tabara , 75. Z. Prokop , 84. A. Dutkevič - 27. K. Koštial , 81. J. Kryšpín .
Hráči zápasu: A. Tabara , I. Csomor .
Místo: Hulín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku