0:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:30

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malenovice v derby šokovaly Tečovice a připravily jim krutou porážku


Branky


0

Fotbalisté Malenovic i nadále pokračují ve své spanilé jízdě a po Nevšové si tentokrát smlsli na svém odvěkém rivalu z Tečovic. I v konkurenci utkání ligového Zlína s Baníkem Ostrava se v Tečovicích sešla početná divácká návštěva, ale favorizovaný domácí tým je svým výkonem určitě nepotěšil. Hosté z Malenovic rozhodli o své výhře ve druhé půli, kdy se dvakrát trefil střelecky disponovaný Zimčík a třetí branku přidal kanonýr David Bartoň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci v Tečovicích branky nedočkali

Úvod zápasu přinesl takticky vedený boj, kdy ani jedno mužstvo nechtělo chybovat. Derby zápasy mají vždy svoji zvláštní atmosféru a nejinak tomu bylo i v Tečovicích. Hosté hráli ze zabezpečené obrany a spoléhali na rychlé kontry, které jim vycházely už v předchozím duelu s nováčkem z Nevšové. V prvním dějství vyhrávaly zformované obrany nad útočícími hráči a co už prošlo za obrany, pochytali oba brankáři Křížek s Juráněm. První zahrozili domácí, kdy si Bořuta zaběhl za hostující obranu, ale v konovce zklamal. Minutu po té se před domácím gólmanem objevil Bartoň, ale ani on nevyužil zaváhání domácího brankáře. A dvě minuty na to se řítil sám na domácí branku Zimčík, aletu  minul. Domácí v té době hrozili převážně po levé straně, ale svěle připravení hosté snadno eliminovali jakoukoli snahu překonat gólmana Juráně. Proto se také do kabin odcházelo za nerozhodného stavu, i když diváci se na útulném tečovickém stadionku určitě nenudili.

Malenovice poprvé udeřily po příchodu z kabin Zimčíkem a určily vývoj zápasu

Druhý poločas začal pro favorizovaný domácí tým šokem, ktyž hned po zahájení hry se trefil malenovický Zdeněk  Zimčík a poslal hosty do vedení. Domácí tým však nesklonil hlavu a snažil se dobývat Juráňovu svatyni. Obrana Malenovic však fungovala na jedničku a pak začalo na hřišti přibývat i nervozity. Domácím se stále nedařilo v koncovce a druhý hřebíček do rakve jim zatloukl po hodině hry znovu Zimčík, když zaznamenal svoji druhou branku a i podruhé mu přihrával Struška. Kalich hořkosti až do dna si tečovičtí museli vypít až do konce, neboť v 72. minutě vstřelil kanonýr Malenovic David Bartoň třetí branku. To už bylo na domácí tým opravdu hodně. Matador a kapitám týmu Pavel Sedláček viděl žlutou kartu. Utkání se už dohrávalo jen z povinnosti a derby mělo tentokrát jasného vítěze v podobě týmu z Malenovic, který tak po sobotě vévodí tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Radek Středulínský - trenér: Malenovice hrály dobře z obrany a vše hned do útoku na rychlé útočníky. Nám se nedařila kombinace, souhra vázla. Poločas skončil 0:0 a ve druhém dějství to bylo o prvním gólu, kdy bohužel naše obrana zaspala. Potom už nám nešlo vůbec nic. Malenovice byli prostě důraznější a rychlejší a v koncovce nadmíru efektivní.

FC Malenovice
Josef Juráň - trenér: Výhra v derby se vždycky cení a my jsme na něj byli velmi dobře připraveni, i když nám stále chybělo několik hráčů. Domácímu týmu sice chyběl zkušený Ondík, ale náš výkon zde byl velmi taktický a musím pochválit všechny své hráče. Vedeme sice tabulku, ale zůstáváme nohama na zemi a v klidu se připravíme na další zápas.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
M. Křížek [-] - J. Balcárek [-] , J. Vopatřil [-] (46. R. Chudárek [-] ) , P. Sedláček [-] , J. Balcárek [-] - M. Frkal [-] (73. E. Piňos [-] ) , A. Řiháček [-] - I. Bořuta [-] (71. J. Koplík [-] ) , M. Bartek [-] , D. Škarek [-] , J. Družbík [-]

FC Malenovice
A. Juráň [-] - T. Lhotský [-] , V. Gazda [-] , M. Bartoň [-] , J. Bartoň [-] (89. J. Bičan [-] ) - D. Bartoň [-] , D. Rosinec [-] (87. T. Bořuta [-] ) , R. Střelec [-] , M. Struška [-] , J. Dorotík [-] - Z. Zimčík [-]

ŽK: 53. J. Balcárek , 74. P. Sedláček - 18. M. Bartoň , 75. V. Gazda .
Hráči zápasu: M. Struška , Z. Zimčík .
Místo: Tečovice. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku