2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselá konečně zabrala a doma s Lukovem získala tři body


Branky


0

Fotbalisté Veselé měli při domácím utkání z Lukovem již nůž na krku, neboť zatím v soutěži nebodovali, i když jejich výkony nebyly tak úplně špatné. Ani Lukov na tom nebyl o nic lépe a tak se dal očekávat tuhý boj. Domácí celek šel do vedení po patnácti minutách a druhou branku přidal ve druhé půli střídající Dlouhý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veselou poslal do vedení po čtvrthodině hrající kouč Tomáš Dujka

 

Předchozí ročník Veselá měla to štěstí, že téměř celý ročník odehrála 13-ti lidech. Letos vlivem všemožných důvodů je každý týden sestava na 3-4 postech jiná a na kvalitě hry je to poznat. Jedno jediné bylo na Veselé shodné jako před dvěma týdny při vstupu do sezóny. To domácí zahrozili první Dujkovou střelou z dálky v 11. minutě. Tentokrát tato hrozba přišla až v 16.minutě, ale za to byla hned gólová. Střele předcházelo Manďákovo přiťuknutí a pak úřadovala Dujkova levačka z úctyhodných 25 metrů - při zemi k levé tyči brankaře Jokla. Hrozili i hosté, nejblíže byli gólu už v 10 minutě, ale ofsajdová pozice střelce gólu zabránila. Při všech dalších pokusech byli vždy gólmani na místě, tak se již do poločasu skóre neměnilo.

 

Druhou uklidňující branku přidal střídající Dlouhý

 

Do druhého poločasu vstoupila Veselá aktivně se snahou pojistit vítězství druhým gólem, ale i když se všeobecně toto vítězství považovalo v odborných kruzích za povinné, druhý gól nepřicházel. Musel napřed na hřiště přijít v 56. minutě kanonýr Petr Dlouhý, který už v 63.minutě lafatovsky byl v šestnáctce tam kde měl být a míč se k němu odrazil po opakovaných střeleckých pokusech domácích a tak zakončoval ze dvou kroků do prázdné branky. Závěrečná půlhodinka sice přinesla několik pohledných akcí na obou stranách, ale z žádné už se gól nezrodil. A tak se na obou stranách více střídalo než hrálo a zápas se v klidu dohrával. Nejvíce vzruchu přinesla jako v minulém kole v Příluku až závěrečná 93.minuta, kdy tentokrát domácí Martin Dlabaja šel do střetu s gólmanem Joklem a domácí se dožadovali penalty, jelikož Jokl míč nezasáhl, ale nohy Dlabaji ano. Její odpískání by ale stejně už nic zásadního neřešilo, tak to pro zúčastněné bylo jen téma při odchodu do kabin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera - sekretář: Měly to být dle názoru z odborných kruhů tzv. povinné tři body s trápícím se Lukovem. Ale Lukov překvapil a trvalo nám hodinu než jsme dali druhý gól a přinesli klid do vlastních řad. S ohledem na ostatní výsledky kola se jedná o velmi důležité body a ukazuje se, že jarní tuhý boj o každý bod se přenesl i do podzimních klání a nikdo nechce dát svou kůži zadarmo. A každý může porazit každého. Plný bodový zisk po třech kolech se čekal od úplně jiných celků než jsou Sehradice , Příluky a zejména Lužkovice.

SK Lukov
Michal Teplý - sektretář Lukov: Utkání bylo vyrovnané, ale Lukov nedokázal proměnit své šance, kdežto soupeř ano. Zkusíme zabodovat v příštím utkání, kdy hostíme Malenovice.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - J. Červenka [-] , T. Dujka [-] , T. Večeřa [-] (56. P. Dlouhý [-] ) , M. Bodlák [-] - M. Machalíček [-] , D. Sokol [-] (80. V. Červenka [-] ) , L. Klečka [-] - M. Odstrčilík [-] , M. Čoček [-] (77. M. Dlabaja [-] )

SK Lukov
Z. Jokl [-] - J. Hudeček [-] , L. Vítovský [-] (46. M. Teplý [-] ) , M. Králík [-] , M. Holomek [-] (82. L. Vaškůj [-] ) - O. Sedláček [-] (85. M. Vacek [-] ) , R. Šimčík [-] , M. Šumšal [-] , T. Teplý [-] - J. Adamík [-] , J. Drábek [-] (67. T. Novák [-] )

ŽK: 44. M. Machalíček , 73. D. Sokol , 77. P. Dlouhý - 18. M. Holomek .
Hráči zápasu: T. Dujka , P. Červenka - Z. Jokl .
Místo: Veselá. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku