Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Viktorie Otrokovice konečně zabrala a deklasovala Kostelec u Holešova na jeho půdě


Branky


0

V Kostelci u Holešova se čekalo, zda posílená rezerva otrokovické Viktorie konečně zabere a jestli po 270-ti minutovém střeleckém půstu vsítí branku. Obojí se nakonec vyplnilo do puntíku, hosté o své výhře rozhodli již do poločasu a nakonec domácí tým Moravanu vyprovodili ze hřiště s pětibrankovým přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku vstřelil otrokovický Křivánek již po patnácti minutách

Hosté přijeli na půdu Kostelce u Holešova posíleni o fluktuanty z A týmu Křivánka a Juháse a od úvodních minut bylo zřejmé, že chtějí napravit předchozí nezdary. Právě Lukáš Křivánek po patnácti minutách otevřel skóre utkání a definitivně tak ukončil třízápasové střelecké trápení otrokovického týmu. Domácím nezbývalo než otevřít hru, ale pozorná obrana Viktorie v čele brankářem Janečkou všechny ošemetné situace vyřešila. Deset minut před odchodem do kabin potrestal domácí celek podruhé Křivánek a to už vypadalo s Moravanem velmi zle. Třetí branka do kabin jen podtrhla střeleckou produktivitu hostujícího týmu, když se trefil Juhás a poslal Viktorii již do tříbrankového vedení.

Viktorie i ve druhé půli koncertovala, Křivánek završil svůj hattrick

Domácí celek do druhé půle poslal čerstvého útočníka Odložilíka, ale ke změne skóre to nakonec nevedlo. Trenér hostí Gába také o půli dvakrát vystřídal a poslal na hřiště dva čerstvé borce. Konec domácímu snažení udělal v 54. minutě znovu Křivánek a zaknihoval v Kostelci svůj hattrick. Po patnácti minutách i jej hostující trenér pošetřil na další utkání, domácí Moravan se už totiž na velký odpor nezmohl. Hosté si hlídali čtyřbrankový náskok, který ještě zpečetil těsně těsně před koncem střídající Novák. Výhra hostí je naprosto zasloužená a Viktorie ukázala, že pokračuje ve zlepšených výkonech a bude znovu pro všechny týmy silným protivníkem.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Marek - hráč Moravanu: Výsledek utkání hovoří za vše, soupeř byl lepší ve všech směrech. My jsme sice mohli srovnat na 1:1 a utkání by možná vypadalo jinak, i tak ale musím hostím k výhře pogratulovat, byli opravdu velmi zdatným protivníkem.

FC Zlínsko B
Radek Gába - trenér: Konečně jsme protrhli střeleckou smůlu, dnes nám utkání sedlo ve všech směrech a domácí tým jsme jednoznačně přehráli a před utkáním s Nevšovou jsme si zvedli sebevědomí. Pochvalu zaslouží všichni hráči, včetně tříbrankového Křivánka.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
A. Bakalík [-] - L. Kovalda [-] (75. J. Sklenář [-] ) , M. Hradil [-] , R. Přikryl [-] , T. Marek [-] - P. Plachý [-] , D. Marek [-] , M. Gerát [-] , J. Hradil [-] (46. L. Odložilík [-] ) , R. Zmeškal [-] - M. Darebník [-]

FC Zlínsko B
R. Janečka [-] - T. Frydrych [-] , A. Skřivan [-] , A. Bahounek [-] , J. Gojš [-] - J. Kryšpín [-] , M. Zaoral [-] (46. V. Zach [-] ) , L. Juhas [-] (46. J. Novák [-] ) , P. Lendler [-] - L. Gába [-] , L. Křivánek [-] (67. T. Kozel [-] )

ŽK: 48. R. Zmeškal - 38. L. Juhas , 40. L. Křivánek , 56. T. Frydrych .
Hráči zápasu: A. Skřivan , L. Křivánek .
Místo: Kostelec u Hol.. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku