3:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Tlumačov zdolal Veselou až na penalty v poměru 10:9


Branky


0

Do Tlumačova zavítala v nedělním odpoledni Veselá, která sice předvádí poměrně slušné výkony na hřišti, ale výsledkově to stále není ono. Bývalý ligista a hrající kouč Veselé Tomáš Dujka připravil své mužstvo na velké hřiště v Tlumačově, kde jsou tlumačovští nepříjemným protivníkem. Domácí Tlumačov hraje v pohodě a patří mezi nejlepších pět týmů soutěže. Spoléhá se na kanonýra Dana Máčalu, který sází branky jako na běžícím pásu a nezklamal ani v tomto duelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v Tlumačově skončil bezbrankovou remízou

 

Hráči Veselé byli v prvním poločase lepším týmem, častěji drželi míč na kopačkách, lépe kombinovali, ale ze své převahy dokázali vytěžit pouze mnoho rohových kopů. Velkou šanci nevyužil ve 28. minutě hostující Manďák, který sám postupoval na Škrabala, ale v rozhodující chvíli si míč příliš předkopl. Stejný hráč nepotrestal ve 31. minutě nedůraznou malou domů domácí obrany. Hráči Tlumačova se v prvním poločase k vážnějšímu ohrožení brány Veselé nedostali. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu a čekalo se, kdy udeří na jedné či druhé straně.

 

Bod pro Veselou zachraňoval v nastaveném čase Tomáš Divoký

Po změně stran se domácí ve všech činnostech zlepšili. Už ve 49. minutě našel Jonášek J. krásným centrem Máčalu, který míč hlavou nadzvedl za záda bezmocného Červenky. 1:0. Hosté vyrovnali v 70. minutě, kdy se křižnou střelou prosadil Manďák - 1:1. V 76. minutě mohl vedení na stranu Veselé strhnout Dlabaja, ale ve vyložené pozici přestřelil. Hned z následujícího útoku se skóre měnilo na druhé straně, kdy technická střela Jonáška J. skončila v šibenici brány Veselé - 2:1. V 91. minutě se z poslední akce zápasu dočkali hosté zaslouženého vyrovnání. Na roh Dujky vyskočil nejvýše Divoký a poslal tak zápas do penaltového rozstřelu. 

 

 

Na penalty vyhrál Tlumačov 10:9

V nevídanou přestřelku se změnila penaltová loterie, kterou nakonec získal pro sebe domácí tým v netradičním skóre 10:9. O bonusový bod se strhlo málo vídané drama, které pro Tlumačov rozhodl až ve 12. sérií střídající Zdeněk Jonášek. V úvodních osmi sériích byli ve všech kopech střelci úspěšní !!!!!  Stav byl tedy 8:8 Pak začali úřadovat oba brankaři a v 9. v 10. sérii  všechny střelce vychytali. Hráči co zbyli týmům do 11. série naopak byli zase oba úspěšní.  A začínalo se od znovu a hned přišlo k rozhodnutí. Za hosty opět novou sadu 11 sérií začínal Martin Dlabaja a brankař Škrabal vystihl stranu a jeho pokus u své pravé tyče chytil . Petr Červenka  v bráně Veselé zůstal u dvou úspěšných zákroků a tak o bonusovém druhém bodu pro domácí rozhodla až tato  12. série.



Ohlasy k zápasu


SK Tlumačov
Miroslav Škrabal - brankář Tlumačova: Hru zápasu dost ovlinil poměrně silný vítr. Veselá měla více ze hry. Mohla pomýšlet i na vítězství, ale nevyužila své šance. Škoda vyrovnání v 91´minutě. Ale nutno uznat, že si Veselá nezasloužila prohrát a remíza zápasu si myslím je spravedlivá.

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera - sekretář Veselé: Zápas měl náboj i kvalitu a musel se všem přítomným líbit. Hosté byli spokojeni s tím, že přeci jen dosáhli na bod a u domácích úvodní zklamání vyvážil úspěšný napínavý rozstřel. Děkujeme za vyválčený zlatý bod, který si vezeme z Tlumačova. Jinak nemohl náš realizační tým ocenit nasazení a bojovnost, s kterým všichni naši hráči odbojovali dnešní utkání. Po sérii špatných výsledků i nepřesvědčivých výkonech už náš tým potřeboval zabrat, aby získal zpět potřebné sebevědomí. V zápasech s Tlumačovem se nám tradičně daří a zápasy bývají oboustranně kvalitní, vyrovnané a i správně vyhecované. Věděli jsme, že v dnešním utkání nemáme co ztratit a uspět naopak můžeme jen v případě nadstandartních výkonů ve všech řadách. To se nám také povedlo. Kluci makali, nevynechali žádný balón, žádný souboj a hlavně v prvním poločase to domácí značně vyvedlo z míry. K ničemu jsme Tlumačov nepustili a je jen škoda, že některou ze svých šancí či výhodu deseti rohových kopů jsme nepřetavili ve vedoucí gól.



Sestavy


SK Tlumačov
M. Škrabal [-] - T. Duroň [-] , R. Šimoník [-] (89. Z. Jonášek [-] ) , M. Juhaňák [-] , P. Mouka [-] - O. Sedlář [-] , M. Houser [-] (76. P. Barwig [-] ) , S. Malý [-] , R. Zálešák [-] - J. Jonášek [-] , D. Máčala [-]

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - R. Manďák [-] , T. Divoký [-] , T. Dujka [-] , M. Odstrčilík [-] - P. Dlouhý [-] (87. M. Bodlák [-] ) , M. Dlabaja [-] , M. Čoček [-] , T. Pavel [-] - L. Klečka [-] , J. Červenka [-]

ŽK: 85. P. Barwig - 83. T. Dujka .
Hráči zápasu: M. Škrabal - T. Divoký , T. Dujka .
Místo: Tlumačov. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku