2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidečko doma zdolalo Prostřední Bečvu


Branky


0

V rámci prvního kola na sebe narazily dva celky, které se na konci minulé sezony nacházely ve vynikající formě. Více připravenější se zdálo mužstvo Lidečka, kterému se podařilo neinkasovat a svého soka zdolat 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny Lidečko nabudil

Do prvního zápasu nové sezóny 2015/2016 Lidečko vstoupilo s novým trenérem Ivanem Pechou z Brumova a taky lehce obměněnou sestavou, kdy v základní sestavě na pozici levého beka nastoupil  16-letý velký talent lidečkovského fotbalu Marek Filák. Prostřední Bečva v posledním vzájemném měření zvítěila, kdy výborně zachytal jejich brankář Jurajda a to samé platilo i o tomto zápase. Od první minuty byli domácí lepším celkem. Hráli jednodušší, ale velmi účinný fotbal, kdy nakopávali míče na své útočníky, se kterýma měli hráči hostujícího celku velké problémy, hlavně s jejich pohybem. Domácí si vytvořili v prvním poločase tři jasné šance, bohužel ani Roman Zezulka ani Radim Gargulák na brankáře Jurajdu nevyzráli. Roman Zezulka zakončoval při velkém závaru před bránou hostí do odkrytého místa v bráně, jenže Jurajda jeho ránu konečky prstů vytlačil na břevno. Radima Garguláka vyslal do úniku na brankáře hostí Aleš Číž, ale i jeho gólman Jurajda vychytal. Už to vypadalo, že se půjde do poločasové přestávky za nerozhodného stavu, ale Radim Gargulák, tentokrát po pěkné přihrávce do vápna, zakončil jak se patří - 1:0. 

Kanonýr Aleš Číž pojistil vedení svého celku

Tento gól Lidečku velmi pomohl. Ve druhém poločase chtěli hosté změnit pro ně nevýhodné skóre, ale obranná hra domácích byla výborná, díky čemuž si hosté vypracovali pouze jednu šanci. Naopak hráči Lidečka čekali na brejkové situace, díky kterým mohli zápas rozhodnout podstatně dřív než až v 74.minutě, kdy jednu takovou situaci využil Aleš Číž - 2:0. Do konce utkání mohli diváci vidět ještě několik šancí domácích, avšak žádná z nich se neujala. Lidečko tak vstoupilo do utkání lépe a zvítězilo 2:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Lidečko
Josef Hyžák - předseda klubu SK Lidečko: "Do nového fotbalového ročníku jsme chtěli vstoupit s novým trenérem Ivanem Pechou vítězně a zároveň předvést našim fanouškům pohledný fotbal, což se nám povedlo. Jsme spokojeni jak s výsledkem, tak i s předvedenou hrou. Naši hráči, i přes velké horko soupeře přehráli, zároveň měli hosté velké problémy s naším pohybem a napadáním. Musím pochválit naše hráče i za to, že přestože jsme v sobotu pořádali zábavu, byli zodpovědní a na zápas byli připravení.




Sestavy


SK Lidečko
J. Chromík [-] - Z. Havelka [-] , R. Buček [-] , T. Františák [-] , M. Filák [-] - J. Novosad [-] (87. P. Žídek [-] ) , R. Číž [-] (82. R. Kulíšek [-] ) , J. Novosad [-] - A. Číž [-] (85. D. Janáč [-] ) , R. Gargulák [-] , R. Zezulka [-]

FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - R. Balejík [-] , D. Hartman [-] , O. Kuba [-] , P. Kysučan [-] - J. Vašut [-] (46. Z. Janíček [-] ) , J. Vašut [-] , M. Polášek [-] , M. Fiurášek [-] - L. Křenek [-] (73. L. Juroška [-] ) , J. Ondryáš [-]

ŽK: 16. J. Novosad , 40. R. Buček , 86. J. Novosad - 19. P. Kysučan , 81. Z. Janíček .
Hráči zápasu: J. Chromík , A. Číž .
Místo: Lidečko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.