2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Francova Lhota si poradila s nováčkem z Vizovic


Branky


0

Po spadnutí z vyšší soutěže zavítaly Vizovice v prvním kole 1. B třídy na půdu Francovy Lhoty. Domácímu celku se na konci minulé sezony moc nedařilo, což chtěli napravit v prvním kole. Po dobrém výkonu se Francovka nakonec radovala z výhry 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla pouze branku Matušince

Hosté z Vizovic, kteří sestoupili z krajského přeboru, přijeli na půdu Francovy Lhoty ve značně oslabené sestavě. Úvod utkání byl poměrně vyrovnaný, ale byli to domácí hráči, kteří si vypracovali více šancí. Hned v 18. minutě se poprvé měnilo skóre, když tečovaná střela Romana Matušince skončila za zády hostujícího gólmana - 1:0. Poté Francova Lhota převzala taktovku a bylo jen otázkou času, kdy se bude měnit skóre podruhé. Domácí však nedokázali do půle přidat druhou branku a málem byli potrestáni, když po chybě gólmana Filáka musel balon z brankové čáry odkopnout Mikulín. Do šatny se tak nakonec odcházelo za stavu 1:0 pro Francovu Lhotu. 

Vedení pojistil Ondřej Filák

Druhý poločas nabídl hodně podobnou podívanou. S příchodem Chmely domácí ještě oživili útočnou fázi a hned ve 48. minutě se radovali podruhé, kdy se po pěkné spolupráci s Markem Kindlem prosadil Ondřej Filák. Hosté nedokázali reagovat na nepříznivé skóre a dokonce šli do desíti, když unikajícího útočníka nedovoleně zastavil Krejčí, který od hlavního rozhodčího Maloty uviděl červenou kartu. Po tomto incidentu však tempo hry poněkud upadlo a zápas se jen dohrával. Francova Lhota tak zaslouženě zvítězila 2:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu TJ Sokol Francova Lhota: "Hosté dnes přijeli v oslabené sestavě a nakonec byli rádi, že odjeli pouze s dvoubrankovým přídělem."




Sestavy


TJ Sokol Francova Lhota
M. Filák [-] - P. Pukýš [-] (46. R. Chmela [-] ) , L. Filák [-] , O. Mikulín [-] - M. Kindl [-] , M. Kuriš [-] , R. Matušinec [-] , L. Matušinec [-] - O. Filák [-] , O. Zimek [-] , M. Mňačko [-]


ŽK: 41. M. Kuriš , 80. O. Filák . ČK: 63. T. Krejčí .
Hráči zápasu: R. Matušinec , O. Filák .
Místo: Francova Lhota.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.