Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka rozdrtila Kateřinice


Branky


39. J. Drda , 57. J. Drda - 6. F. Maček , 13. D. Maček , 28. D. Maček , 88. A. Zemánek , 90. D. Maček
0

Na úspěšné jarní tažení chtěla Valašská Polanka navázat i v prvním kole nové sezony, kde cestovala na hřiště Kateřinic. Domácí zaspali úvod zápasu a nakonec prohráli vysoko 2:5. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tragická úvodní půlhodina stála Kačice body

Začátek utkání vyšel Polančanům na jedničku. Již v 6. minutě otevřel skóre Filip Maček, když mu balon před prázdnou bránu naservíroval Lukáš Daněk - 1:0. Domácí mohli odpovědět po rozehrávce, kdy z úhlu pálil Čtvrtníček, ale mířil pouze do tyče. Naopak hosté ve 12. minutě udeřili znovu. Tentokrát Filip Maček vyslal svého bratra Davida k samostatnému úniku a mladý polanský útočník zvýšil - 2:0. V 19.minutě zahrávali domácí trestný kop z výhodné pozice, střela Čtvrtníčka však byla sražena na rohový kop. O minutu později zkoušel Kolínka překonat Starec, ale polanský brankář byl na místě. Domácí se snažili o první branku nadále, ve 22. minutě hlavičkoval po rohu těsně nad Jiří Kuzník. Hostům útočná akce vyšla ve 27. minutě, David Maček si dokázal mezi dvěma domácími obránci zpracovat balon a poslal hosty do tříbrankového trháku - 0:3. Domácí se však přeci jen dočkali úvodní branky sezony, Drda obešel Stanislava Adámka, následně vypálil z dvaceti metrů a s pomocí teče pak míč doputoval do sítě. První půle tak končila za stavu 1:3.

David Maček v druhém dějství zkompletoval hattrick

Domácí vycítili v úvodu druhé půle šanci a zahájili ji mohutným náporem. Nejprve musel Kolínek vytáhnout střelu Starce, aby o dvě minuty proti stejnému hráči zasahoval znovu. V 52.minutě pak centroval Drda na hlavu Martinu Olšákovi, Kolínek úspěšným zákrokem zlikvidoval. Ovšem v 53. minutě už byl polanský brankář krátký na akci domácího Drdy, který se konečně dočkal a snížil na rozdíl jediné branky - 2:3. Ta Kateřinice ještě nakopla a v 68. minutě měl srovnání na noze Čtvrtníček, ale z malého vápna poslal míč do náruče brankáře Kolínka. Závěr utkání patřil Polančanům, nejprve v 89. minutě vyslal Filip Maček střídajícího Barana, ten před bránou našel Zemánka a dorostenec v řadách Polančanů střelou z první oslavil premiérovou branku v mužském dresu - 2:4. To ještě nebylo vše, v nastaveném čase nacentroval míč David Ondra Davidu Mačkovi a ten se z voleje nádherně trefil a pečetil výsledek utkání na 2:5. Polančané tak slaví první tři body v nové sezoně.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler, vedoucí mužstva TJ Sokol Valašská Polanka: "Utkání jsme začali skvěle, ve 13. minutě jsme vedli 2:0. Pak se nám záhy povedlo přidat i třetí branku, ale místo toho abychom hráli v klidu jsme se zbytečně hnali dál dopředu, což soupeř trestal rychlými protiútoky a tím nás pak dostával do problémů. Před odchodem do šaten jsme inkasovali na 3:1 a v šatně byli hráči nabádání, aby se snažili hlavně držet míč na nohou a nikam se zbytečně nehnali. Jenže domácí na nás ve druhé půli vletěli a když vsítili další branku, tak už bylo opravdu zle. Naštěstí jsme nedopustili vyrovnání a v závěru definitivně rozhodli brankou Zemánka, V nastavení se ještě dokázal trefit David Maček. Výsledek vypadá jednoznačně, ale pro nás se jednalo o velmi těžké utkání a myslím, že Kateřinice letos určitě budou hrát ve vyšších patrech tabulky."



Sestavy


TJ Sokol Kateřinice
O. Ruman [-] - D. Husička [-] (36. P. Vrba [-] ) , Z. Ondra [-] , K. Olšák [-] (39. L. Dančák [-] ) , O. Kuzník [-] - M. Olšák [-] , J. Kuzník [-] , O. Čtvrtníček [-] , M. Kovaříček [-] (77. P. Hrabica [-] ) - J. Drda [-] , P. Starec [-]

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - O. Adámek [-] , S. Adámek [-] , P. Filgas [-] , L. Trčka [-] - A. Šafařík [-] (62. M. Baran [-] ) , J. Novák [-] (82. A. Zemánek [-] ) , F. Maček [-] , L. Daněk [-] (90. O. Zbranek [-] ) - D. Ondra [-] , D. Maček [-]

ŽK: 79. O. Čtvrtníček - 19. L. Daněk .
Hráči zápasu: D. Maček , F. Maček .
Místo: Kateřinice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.