3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidečko přehrálo Prlov


Branky


0

Lidečko na svém hřišti uvítalo v rámci 3. kola Prlov. Hosté přicestovali s vidinou prvních získaných bodů, zatímco domácí se po zaváhání v Hrachovci chtěli předvést před svými věrnými fanoušky. Těch do Lidečka přišlo nad 200! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Domácí přivítali ve svém druhém domácím zápase celek Prlova, takže se jednalo o takové malé derby. Navíc několik hostujících hráčů nastupovalo v Lidečku v dorosteneckém věku, dokonce bratři Novosadovi z Lidečka se narodili a bydlí v Prlově. O řádnou motivaci tak bylo rozhodně postaráno. 

Lidečko bylo v tomto zápase mírným favoritem a brzy se ujalo vedení. Ve 12. minutě se po rohovém kopu Prlova dostal do brejku Gargulák, ten poslal výbornou přihrávku na Aleše Číže, jenž gólem prokázal, jak důležitým a platným hráčem pro své mužstvo je - 1:0. Prlov hrozil především z nebezpečných standardních situací, ale jinak se hrál velice vyrovnaný souboj. Ve 21. minutě došlo k vyrovnání, hostující Filip Trlica potáhl balon po lajně, navedl si jej na střed a domácí gólman Chromík tak kapituloval - 1:1. To bylo z první půle vše. 

 

 

Ve druhém dějství z gólů jásali pouze domácí

Domácí vstoupili do druhého poločasu podstatně aktivněji a hned v 50. minutě byli odměněni. Jan Novosad se prosadil dorážkou po mlýnici ve vápně hostujícího Prlova a opět posunul Lidečko blíž ke třem bodům - 2:1. Po této brance měli hostující hráči Prlova dvě nebezpečné standardní situace. Jinak je domácí obrana, která hrála opravdu kompaktně a téměř bez chyb, do ničeho nepouštěla. A tak přišel rozhodující gól zápasu, který opět obstaral „prlovjan“ Jan Novosad. Patrik Novák vyvážel v záloze míč, narazil si s Radimem Gargulákem a poslal kulatý nesmysl pod sebe právě na Novosada, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 3:1. Do konce zápasu už se nic vážného nestalo a tak si domácí připsali plný počet bodů. Sousední Prlov stále na svůj první bod v soutěži čeká, i když vůbec nehraje špatný fotbal.



Ohlasy k zápasu


SK Lidečko
Josef Hyžák - předseda klubu SK Lidečko: "Jsme rádi, že jsme si v tomto zápase připsali plný počet bodů. Hráči Prlova si ale současné postavení v tabulce nezaslouží. Hrají sympatický fotbal, ale počítají se body a ty zatím hostům chybí. Citelně jim chyběl nejlepší střelec Vašek Františák, nám se zase v minulém zápase zranil Jarek Novosad, který by si v tomto zápase určitě rád zahrál, když s Honzou bydlí v Prlově, bohužel nebylo mu přáno. Naši hráči opět zaslouží pochvalu. V obraně jsme hráli maximálně soustředěně a kompaktně. Vepředu jsme byli nebezpečnější. Hostujícím přeju, aby se brzy odrazili z toho spodku. Mají mladý tým a několik jejich hráčů hrálo u nás v dorostu. Nás čeká příští týden opět derby s Francovou Lhotou a i v tomto zápase budeme chtít zvítězit."




Sestavy


SK Lidečko
J. Chromík [-] - Z. Havelka [-] , R. Buček [-] , T. Františák [-] , M. Filák [-] (79. P. Sekula [-] ) - R. Zezulka [-] , J. Novosad [-] (90. P. Žídek [-] ) , R. Číž [-] (74. D. Ryza [-] ) , R. Gargulák [-] - A. Číž [-] (87. R. Čech [-] ) , P. Novák [-] (88. R. Kulíšek [-] )

TJ Partyzán Prlov
B. Ševčík [-] - M. Sochora [-] , M. Černý [-] , F. Trlica [-] , O. Sláčík [-] - P. Šťastný [-] , P. Fila [-] , P. Novosad [-] (91. V. Františák [-] ) , M. Haboň [-] - V. Juráň [-] (57. P. Sláčík [-] ) , J. Hajda [-]

ŽK: 24. R. Buček , 42. A. Číž , 45. R. Gargulák , 60. J. Novosad , 60. P. Novák , 64. M. Filák - 40. P. Novosad , 42. F. Trlica , 48. P. Fila , 73. P. Šťastný , 78. J. Hajda .
Hráči zápasu: M. Filák , J. Novosad .
Místo: Lidečko. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.