2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napajedla si poradila s Chropyní


Branky


0

Oba týmy, které se utkaly, měly v minulé sezóně sestupové starosti. Zatímco Napajedla nedokázala udržet divizi a sestoupila do kraje, Chropyně dokázala svou účast mezi krajskými týmy zachránit. Podle papírových předpokladů ale byl favorit jasně daný. Domácí vstřelil v každém poločase po jedné brance a získaly povinné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úmorném vedru začátek utkání neukazoval, že by měli být domácí lepší. Ti nastoupili do utkání hodně nervózně a tak měli míč na kopačkách v prvních dvaceti minutách hlavně hosté. Domácí však nepotřebovali ke vstřelení branky územní převahu. Havránek v 25. minutě využil brejku a otevřel skóre zápasu – 1:0. Hra byla od té doby vyrovnaná, ale gólové šance si nedokázala vypracovat ani jedna strana.

 

 

Po nástupu do druhého poločasu hosté přidali na důrazu a na rychlosti a vytvořili si převahu, když zahodili i jednu vyloženou šanci. Další tlak si hosté dokázali vypracovávat zejména za standardních situací, nicméně se žádná ze skrumáží gólově neujala. Zatímco hostům střelecké štěstí nepřálo, domácí tým udeřil podruhé. V 68. minutě se domácí dostali do dalšího brejku a Mráz zvýšil na 2:0. I potom měli míč více na kopačkách hosté, domácí ale s přehledem hlídali výsledek, a když domácí brankař Vitásek skvělým zákrokem vyrazil střelu Paciorka, bylo o utkání rozhodnuto. Hlavně pro domácí se jedná o důležitý vstup do nové sezony.



Ohlasy k zápasu



FK Chropyně
Pavel Prešnajder (Chropyně): Z naší strany to byl špatný výkon. Zaostávali jsme ve vůli a bojovnosti. Měli jsme sice nějaké šance a držení míče, ale proměnit jsme nedokázali nic. Soupeř chtěl víc vyhrát, běhal i v tom příšerném vedru a přehrál nás. My jsme se v přípravě scházeli v malém počtu a asi to se začíná projevovat.



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
R. Vitásek [-] - P. Ratiborský [-] , T. Hejda [-] , O. Žáček [-] - P. Koutník [-] (81. O. Haša [-] ) , K. Havránek [-] , P. Žůrek [-] (73. D. Mikšaník [-] ) , F. Ouroda [-] , M. Škrabal [-] - D. Mráz [-] , J. Roubal [-] (57. L. Smyček [-] )

FK Chropyně
R. Večeřa [-] - M. Pospíšil [-] , V. Gajdošík [-] , P. Vojtášek [-] - P. Železný [-] (70. L. Ježek [-] ) , J. Paciorek [-] , P. Prešnajder [-] , J. Štěpánek [-] , R. Kožela [-] (55. J. Rudolf [-] ) - J. Urubek [-] , D. Hrabal [-]

Hráči zápasu: D. Mráz , K. Havránek .
Místo: Napajedla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.