2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice si poradila s Rožnovem


Branky


0

Fotbalisté Bystřice pod Hostýnem přivítali na domácím hřišti rivala z Rožnova pod Radhoštěm. První utkání nové sezóny se lépe povedlo domácím, kteří v zápase předvedli bojovnější výkon a po brankách Dluhoše a Hradila zvítězili 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Ve velkém vedru začali utkání lépe hosté a jako první ohrozili brankáře, když v 11. minutě vyslal Michal Maléř střelu, se kterou si však domácí brankář Trochta poradil. Ve 20. minutě předvedl individuální akci Filip Zetocha, který po samostatném úniku střílel na bránu, leč nepřesně. Jeho střela těsně minula zadní tyč. Domácí vážně zahrozili až na samém konci prvního poločasu a hned z toho byla branka. Domácí rychlou přihrávkou překonali obranu hostů, první střelu ještě brankář Barabáš vykryl, na dorážku už ale stačit nemohl a Štěpán Dluhoš se mohl radovat ze vstřelené branky – 1:0.

 

 

Jak první poločas skončil, tak taky druhý začal. Domácí navázali na gól do šatny druhým gólem. Po faulu zahrávali přímý kop, centr se snesl přímo na hlavu Romana Hradila, který mířil přesně. Michal Barabáš, který tým Rožnova posílil před sezónou příchodem ze Zubří, musel podruhé lovit míč ze sítě – 2:0. Bystřice pod Hostýnem od této chvíle držela v rukách nadějný výsledek, který už do konce zápasu nepustila. Hosté se snažili o vstřelení branky, ale jejich snaha směrem dopředu nebyla úspěšná. A protože se ani Bystřice směrem do útoku příliš nehrnula, skončilo utkání výsledkem 2:0. Všechny tři body tak zůstávají domácím, kteří zaznamenávají úspěšný vstup do sezóny.



Ohlasy k zápasu



FC Rožnov pod Radhoštěm
Milan Náměstek (Rožnov pod Radhoštěm, trenér): Z naší strany nepovedený zápas. Nedokázali jsme se vyrovnat s nerovným terénem a velkou bojovností a tvrdostí soupeře. Snažili jsme se, ale směrem dopředu za stavu 2:0 to od nás už byla křeč.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
V. Trochta [-] - M. Tureček [-] , D. Klimek [-] , R. Hradil [-] (85. D. Konečný [-] ) , Š. Dluhoš [-] - J. Šenovský [-] , R. Sadil [-] , D. Zapletal [-] , R. Pálka [-] , D. Ondroušek [-] - M. Kušík [-] (90. T. Kocman [-] )

FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Barabáš [-] - T. Karban [-] , J. Šimek [-] , R. Žitník [-] - J. Maléř [-] , D. Talpa [-] (50. M. Rezdar [-] ) , D. Pavlíček [-] (77. M. Seidl [-] ) , M. Bolcek [-] , F. Zetocha [-] (86. T. Dvořák [-] ) - L. Maléř [-] , M. Maléř [-]

ŽK: 40. Š. Dluhoš , 54. M. Kušík , 67. D. Zapletal , 75. M. Tureček , 90. R. Pálka - 53. M. Rezdar , 64. F. Zetocha .
Hráči zápasu: Š. Dluhoš , R. Hradil .
Místo: Bystřice pH.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.