5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2015 18:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baťov udělil Štítné lekci z produktivity


Branky


0

Páteční podvečer přinesl předehrávku prvního kola nové sezóny. Baťov přivítal na svém hřišti nováčka ze Štítné. Domácí rychle překonali nejistotu úvodních minut a Štítnou nakonec porazili jasným rozdílem pěti branek. Dvěma góly se do sezóny uvedl Krajča, po jedné brance přidali Skyba, Vitásek a Malát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Úvodní minuty utkání byly vyrovnané, pak se první osmělili hosté. Ve 12. minutě se do velké šance dostal Pinďák, leč tísněný domácí obranou a vybíhajícím Marákem nedokázal přesně zamířit. Domácí vyzkoušeli pozornost Vaculíka v 16. minutě pohotovou střelou Krajči z hranice pokutového kopu, ovšem gólman hostů míč vytěsnil. Domácí tým postupem času začal přebírat iniciativu, která vedla k prvnímu gólu Baťova. Hosté zavinili faul na půlce hřiště, domácí rychle rozehráli a na konci souhry Spurný – Malát druhý jmenovaný otevřel skóre zápasu – 1:0. S druhou brankou na sebe domácí nenechali dlouho čekat. Po podobné akci se prosadil Vitásek, který využil přesnou přihrávku Krajč – 2:0.

 

 

Hosté se mohli dostat na dostřel hned po příchodu ze šaten, střela Lišky skončila ale jen na břevně domácí brány. Baťov i tak pokračoval ve stupňujícím se tlaku, který po několika neproměněných vyložených šancích zúročil v 73. minutě Krajča třetím gólem domácích – 3:0. Hosté poté působili již odevzdaným dojmem, po střele Krajči a dobrém zákroku Vaculíka, který míč vytěsnil jen před sebe, přesnou střelou v 79. minutě navýšil vedení Baťova Skyba 4:0. Hosté pak ještě více otevřeli obranu, čehož za domácí využil Krajča, který z hranice penalty s přehledem uklidil míč za záda Vaculíka a uzavřel tak účet zápasu na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Štítná nad Vláří
Tomáš Vaculík (Štítná nad Vláří): Domácí měli snad 7 šancí a z toho využili 5. Dali nám prostě lekci z produktivity. Všechny jejich branky byly jako přes kopírák, únik po straně a přihrávka pod sebe. My jsme zaostávali hlavně v důrazu a v rychlosti. Myslím, že to byla pro nás důležitá facka, ale nějak černě bych to neviděl, protože máme na čem stavět.



Sestavy


SK BAŤOV 1930
J. Marák [-] - D. Spurný [-] , L. Sviečka [-] , P. Gerych [-] , J. Novák [-] - P. Krajča [-] , A. Kozubík [-] (80. M. Spurný [-] ) , Z. Ondráš [-] (87. J. Vrána [-] ) , A. Skyba [-] , M. Vitásek [-] (84. D. Ančinec [-] ) - D. Malát [-] (74. P. Janovský [-] )

TJ Štítná nad Vláří
P. Vaculík [-] - O. Zvoníček [-] (76. J. Hrnčiřík [-] ) , M. Hnaníček [-] , P. Machuča [-] , V. Chovančík [-] - A. Fojtík [-] , J. Liška [-] (80. M. Maniš [-] ) , P. Štěpančík [-] (87. L. Zvonek [-] ) , T. Chovančík [-] - T. Vaculík [-] (85. J. Fagulec [-] ) , T. Pinďák [-] (85. J. Řehák [-] )

ŽK: 48. A. Skyba - 52. T. Pinďák .
Hráči zápasu: P. Krajča .
Místo: UT Baťov. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.