M. Oplt 59.
1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov loupil v Morkovicích


Branky


0

Morkovice na úvod sezóny nečekal doma lehký soupeř. Holešov v minulé sezóně atakoval nejvyšší příčky a dá se očekávat, že v letošní sezóně to bude podobné. Domácí se svého soupeře nezalekli a dokázali být aktivnější ve hře s míčem. Leč fotbal se hraje na branky a ty střílel Holešov. Dvěma góly se blýskl hostující útočník Křenek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Morkovice se od začátku snažily hrát ofenzivní fotbal, hosté naopak vsadili na pozornou defenzívu. První šanci zápasu měl domácí Bombicz, ale jeho hlavička z malého vápna nebyla přesná. Ihned z protiútoku zahrozil Holešov a byla z toho první branka utkání. Hosté využili nepřesné rozehrávky domácích, míč se z křídelního prostoru snesl před bránu, kde stál Jakub Zahnaš, který dal svému týmu vedení – 0:1. Gól domácí zabrzdil a tak se už žádná další gólová akce do konce poločasu neurodila.

 

 

Do druhého poločasu vstoupili hosté s cílem ještě víc útočit, což vedlo k větší otevřenosti obrany. Hosté toho využili v 58. minutě, kdy po akci jeden na jednoho skóroval Josef Křenek - 0:2.  Domácí snížili už minutu po obdržené brance, díky Opltovi, který byl na hřišti pouze pár minut – 1:2. Domácí cítili příležitost na vyrovnání, ale Holešov v 68. minutě znovu odskočil na rozdíl dvou branek.  Po špatném odkopu obrany se dostal k míči Křenek, který svou druhou brankou v zápase určil konečný stav utkání na 1:3. Holešov si tak domů odváží cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
Radek Barnet (trenér, Morkovice): Věděli jsme, že máme hned na úvodní kolo těžkého soupeře. V 1. poločase jsme hosty převyšovali na držení míče snad 70:30, na to se ale bohužel nehraje. Nakonec jsme prohráli, ale hráče musím pochválit. Běhali i v tom úmorném vedru a snažili se. Soupeř byl takticky dobře připravený a hlavně v protiútocích velmi nebezpečný.




Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - M. Rozsypal [-] , R. Havlík [-] (73. P. Doležel [-] ) , J. Smažinka [-] (56. M. Oplt [-] ) , J. Svoboda [-] (80. R. Zápařka [-] ) - D. Síleš [-] , R. Handl [-] (63. J. Kapounek [-] ) , J. Škrdlík [-] , R. Šimoňuk [-] , T. Hradil [-] - V. Bombicz [-]

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Charuza [-] , J. Chudárek [-] , M. Roubalík [-] , V. Matulík [-] - J. Zahnaš [-] (90. J. Kadlčík [-] ) , T. Münster [-] , R. Očadlík [-] , L. Marek [-] - M. Olša [-] , J. Křenek [-] (78. R. Holík [-] )

ŽK: 39. D. Síleš - 40. J. Křenek , 47. J. Zahnaš , 49. M. Charuza .
Hráči zápasu: J. Křenek .
Místo: Morkovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.