0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Fryštáku branka nepadla


Branky


0

V prvním kole nové sezóny přivítal Fryšták na svém hřišti Luhačovice. Tým z Luhačovic zažil skvělou jarní část a po pestré letní přípravě bude zajímavé, kam až to svěřenci trenéra Jelínka dotáhnou. Zápas ve Fryštáku byl vyrovnaný, obě mužstva mohla strhnout vítězství na svou stranu, ale proti byli buď dobře chytající brankáři, nebo brankové konstrukce. O výsledku nakonec musely rozhodnout penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Diváci, kteří ve velmi krutém vedru na zápas dorazili, byli svědky bojovného výkonu. První poločas nabídl zajímavý fotbal. Nejdříve domácí Doležel nastřelil ve 14. minutě nastřelili po křídelní akci tyčku, dorážku brankář Kuchař vykryl. Další střely ze střední vzdálenosti končily buď v náruči gólmana Kuchaře, nebo mimo branku. Od 15. minuty začínali mít více ze hry hosté z Luhačovic a po chybách v obraně domácích měli několik slibných příležitostí. Největší měl David Červenka, který se řítil na domácího strážce svatyně úplně sám, ovšem zakončil míč mimo branku. O chvíli později posunul míč Bernátek na Davida Červenku, ten v pokutovém území zastavil míč, hledal nabíhajícího Broňu Červenku, ovšem přihrávka byla dlouhá a střela do prázdné brány se nekonala. Další střely kryl domácí brankář.

 

 

Ve druhé půli už toho moc k vidění nebylo. Obě strany začali míče spíše nakopávat. Hra ztratila plynulost. Největší příležitost měl opět David Červenka, uvolnil se pokutovém území, ale jeho střelu vytěsnil brankář na roh. Na druhé straně zahrozili domácí z přímého kopu. Tečovaný míč z hlavy Krhůtka opět skončil na tyči. V závěru již nechtěl žádný z týmů udělat fatální chybu a tak došlo na pokutové kopy. V nich byli šťastnější hosté, kteří s přehledem proměnili všechny své kopy. Rozhodovalo se až v sedmé sérii, kdy domácí Krhůtek znovu trefil brankovou konstrukci. Dva body si tedy domů odváží Luhačovice.



Ohlasy k zápasu


FC Fryšták
Jaroslav Hrbáček (Fryšták, místopředseda): Na šance to byl vyrovnaný zápas, bohužel jsme měli při těch tyčkách trochu smůly. Remíza všemu ale odpovídá. V penaltách to bylo už o štěstí, které tentokrát přálo Luhačovicím.

FK Luhačovice
Jelínek Jan (Trenér FK Luhačovice): Kluky bych chtěl pochválit hlavně za bojovnost, v takovém počasí je to opravdu hodně o hlavě. Herně můžu být spokojený jen s větší částí první půle, kdy jsme se dostali do tlaku. Bohužel vypracované šance jsme neproměnili. Druhá půle už byla plná nepřesností a nakopávání míčů. Je to ovšem první kolo a věřím, že souhra se bude zlepšovat. Ukázalo se, čím se můžeme prosadit a co nás naopak může ohrozit. Dva body z venku jsou vždy cenné. Remíza v plné hrací době je si myslím spravedlivá.



Sestavy


FC Fryšták
M. Mikel [-] - H. Dvořák [-] , L. Skalička [-] , P. Bednařík [-] - J. Hrnčiřík [-] (75. M. Troják [-] ) , J. Valášek [-] (80. T. Chudý [-] ) , J. Krhůtek [-] , M. Gřešák [-] , J. Kovář [-] - M. Doležel [-] (46. J. Hřebačka [-] ) , T. Křenek [-] (90. R. Smékal [-] )

FK Luhačovice
J. Kuchař [-] - B. Červenka [-] , J. Kořenek [-] , R. Pešek [-] , P. Coufalík [-] - M. Bernátek [-] , O. Červenka [-] , M. Polách [-] , M. Liška [-] (75. P. Bartek [-] ) - D. Červenka [-] , J. Zámorský [-]

ŽK: 51. J. Kovář , 62. J. Valášek - 44. M. Polách .
Hráči zápasu: M. Mikel - J. Kuchař .
Místo: Fryšták.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.