1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrozený nováček z Dolních Heřmanic začal výhrou


Branky


0

Dolní Heřmanice, které se po roce nečinosti vrátily do okresního fotbalu, začaly vítězstvím na hřišti Borů B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Heřmanice šly do šaten s dvougólovým náskokem

Hostující tým Dolních Heřmanic hrál hned od začátku utkání pěkný kombinační fotbal a dostával se do mnoha šancí. V 10. minutě vybojoval hráč Dolních Heřmanic Pavel Ambrož ve středu hřiště balón a individialní akcí se dostal do vápna, kde obešel i golmana, ale bohužel už nestihl zakončit. V 21. minutě po hezké kombinační hře si naběhl na míč hráč Dolních Heřmanic Jíří Prokeš, který zatáhl míč po pravé straně až do vápna a přízemním centrem našel na penaltě Pavla Ambrože, který otevřel skóre zápasu střelou po zemi k pravé tyči. Hosté poté kontrolovali hru a domácí k ničemu nepustili. V 42. minutě hosté zahrávali roh, kdy Zdeněk Nováček našel výborným centrem na penaltě Jiřího Prokeše, který hlavou trefil šibenici. 

Druhý poločas znamenal jen snížení domácích

Ve druhém poločase ve 47. minutě zahrávali domácí roh, který hostujicí hráč nešťastně tečoval na volného domácího hráče Lukáše Kříže a ten se sám před prázdnou bránou nemýlil. Po tomto gólu domácí převzali oteže zápasu a dostali se do několika slibných šancí, ale gól nepřišel. Hosté ve druhém poločase spíš už bránili výsledek, ale i tak měli několik slibných brejků. V 88. minutě zahrávali hosté přímý volný kop z právé strany, kdy Zdeněk Nováček výborným centrem našel na zadní tyči volného Matěje Krištofa, který ovšem o pár centrimetrů minul odkrytou bránu. Zbytek zápasu si již hosté v klidu pohlídali. Dolní Heřmanice tak začaly sezónu tříbodovým vítězstvím.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Vladimír Hlaváč, vedoucí týmu Borů B: V prvním poločase jsme jasně tahali za kratší konec. Dolní Heřmanice byly produktivnější a celý poločas se odehrál v jejich režii. Druhý poločas jsme snížili a snažili se zápas vyrovnat. Hosté si ale vedení zkušeně pohlídali. Zápasu by spíše slušela remíza.

SK Dolní Heřmanice
Jiří Prokeš, trenér D.Heřmanic: Hráli jsme dva odlišné poločasy. První byl z naší strany výborný měli jsme hodně míč na kopačkách a dali i góly. Ve druhém poločase jsme hned po úvodu dostali nešťastný gól a od té doby jsme spíš bránili výsledek a byl to hodně bojovný fotbal se šťastným koncem pro nás.



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - M. Zástěra [-] , J. Starý [-] , O. Zikmund [-] (53. P. Švoma [-] ) , L. Kříž [-] (88. M. Rouš [-] ) , P. Viliš [-] , Z. Hlaváč [-] , L. Hladík [-] , V. Gregar [-] (38. A. Krčál [-] ) , P. Burian [-] , P. Beneš [-]

SK Dolní Heřmanice
L. Pártl [-] - J. Prokeš [-] , J. Prudík [-] , T. Karmazín [-] , S. Barták [-] (80. J. Žitnik [-] ) - M. Krištof [-] , J. Havelka [-] , Z. Nováček [-] , T. Hrabálek [-] - P. Dočkal [-] (60. M. Špaček [-] ) , P. Ambrož [-] -

Hráči zápasu: M. Zástěra - L. Pártl , J. Prokeš .
Místo: Bory. Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŽILKA Jan - KAŠTAN Jiří (N), NOVOTNÝ Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.