Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory B nadělily Křoví B kanára


Branky


0

Bory B rozhodly v zápase šesti brankami za posledních 23 minut hry. Křoví si veze domů nepříjemný debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Do zápasu šli domácí s dvěma prohranými zápasy v zádech. Hosté uhráli ve dvou zápasech jednu remízu. Hráči Křoví přijeli jen s jedním střídajícím hráčem a ten musel již v jedenácté minutě nuceně střídat. V prvním poločase se hrál zcela vyrovnaný zápas. Hosté stíhali s domácími běhat a vytvářeli si i šance. Po rychlých brejcích to byl ve dvou případech Lukáš Koudelka, který postupoval sám na domácího brankáře Jakubce. Ten ho naštěstí pro domácí dvakrát vychytal. Do šaten proto odcházely oba týmy za bezgólového stavu.

Vojtěch Chalupa vyučoval rezervu Křoví

Ve druhém poločase se začaly dít věci. Domácí v poločase třikrát prostřídali a poslali do hry čerstvé síly.To se nakonec stalo rozhodujícím faktorem v zápase. Hostům totiž začaly pomalu, ale jistě docházet síly. Další významnou událostí zápasu byl příchod Vojtěcha Chalupy na hřiště v padesáté minutě hry. Hosté se již jen soustředili na obranu a to se jim úspěšně dařilo až do 67. minuty. Od této chvíle se obranný val Křoví zesypal jako domeček z karet. První branku v utkání vstřelil hlavou po centru Miroslava Ochrany právě čerstvě střídající Vojtěch Chalupa. V 70. minutě přišel další centr z levé strany od Vítězslava Gregara a Vojtěch Chalupa ve skluzu dopravil míč za záda brankáře Karmazína. Hattrick dokonal Vojtěch Chalupa v 73. minutě, kdy zužitkoval centr Miroslava Ochrany, tentokrát z pravé strany. Domácí nadále pokračovali v demolici soupeře. V 74. minutě se po závaru ve vápně nejlépe zorientoval Vítězslav Gregar a z otočky přeloboval brankáře Karmazína. V 80. minutě se dočkal i výborně hrající Miroslav Ochrana. Ten se objevil na rohu malého vápna, brankář Karmazín čekal centr, ale Ochrana šajtlí zasunul míč do branky popáté. Smrtící dvacetiminutovku dokončil svým čtvrtým gólem v zápase Vojtěch Chalupa. Ten zužitkoval z levé strany centr Líbala a poklidil míč do prázdné brány. Bory si tedy nakonec připsaly první tři body v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš, trenér Borů B: První poločas s námi ještě soupeř držel krok. V poločase jsme na hřiště poslali čtyři hráče, což se ukázalo jako rozhodující. Křoví v závěru úplně odpadlo. Jsme rádi za první výhru v soutěži a tři body.

TJ Sokol Křoví B
Lukáš Midrla, trenér Křoví B: V prvním poločase jsme měli šance. Ve druhém poločase jsme začali fyzicky odpadat a v poslední dvacetiminutovce dostali šest gólů.



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - P. Viliš [-] (46. M. Ochrana [-] ) , Š. Křehlík [-] , P. Švoma [-] (50. A. Novotný [-] ) , L. Kaštan [-] , M. Líbal [-] , P. Burian [-] , Z. Hlaváč [-] , J. Milota [-] (46. A. Krčál [-] ) , V. Gregar [-] , P. Beneš [-] (46. J. Kujal [-] )

TJ Sokol Křoví B
P. Karmazín [-] - R. Havelka [-] , J. Maloň [-] , M. Nevídal [-] (11. M. Kvasnica [-] ) , L. Koudelka [-] , L. Navrátil [-] , V. Kováč [-] , P. Liška [-] , J. Pekárek [-] , P. Křístel [-] , D. Košut [-]

ŽK: 6. L. Kaštan .
Hráči zápasu: V. Chalupa , M. Ochrana - J. Maloň .
Místo: Bory. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - SMAŽENKA František (N), VACULÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.