Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 13:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm branek do sítě Dolních Heřmanic bylo ještě milosrdných


Branky


0

Céčko Velmezu v derby utkání porazilo Dolní Heřmanice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli bylo rozhodnuto

V utkání třetího hraného kola oba soupeři nastupovali do utkání s jednou výhrou a jednou prohrou. Již od prvních minut bylo zřejmé, kdo že opanuje derby. Domácí svého soupeře jasně přehrávali, což přineslo branku již v 6. minutě. Krásný nákop Michala Poláka našel Libora Smejkala, který si obhodil hostujícího obránce a krásnou střelou do šibenice otevřel účet zápasu. Hosté znejistěli, přestala jim fungovat obraná čtveřice, čímž se domácí po krásných rychlých brejcích dostali až do vedení 4:0. Hosty od větší pohromy zachránil vynikající Pártl v brance Dolních Heřmanic. Domácí ztrátou bylo zranění Davida Poláka, který musel vynuceně střídat.

Domácí přidali další branky

Smůla domácích byla v dalším vynuceném střídání, kdy se pro zranění již do druhé půle nedostali Kurečka a Zdeněk Smejkal. Dolní Heřmanice i pod vlivem čtyřgólové ztráty zápas nezabalily a příkladně bojovaly o zkorigování výsledku. Po několika spálených šancích, kdy je vychytal brankář domácích Klíma, se bohužel ke vstřelení branky nedostaly. Domácí svůj náskok navýšili postupně po brankách Lišky a Pospíšila až na 6:0. Čestný úspěch zaznamenali hosté v 80. minutě, kdy po levé straně utekl Nováček, krásně odcentroval na Špačka, který si sám před Klímou poradil a hokejovým blafákem poklidil míč do prázdné branky 6:1. Domácí v samém závěru utkání ještě zvýšili na 7:1 Malcem a tím také utkání skončilo. Po třech kolech se Céčko Velkého Meziříčí usadilo na druhé příčce tabulky, hosté z Dolních Heřmanic jsou zatím osmí.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát, trenér V. Meziříčí C: Dnes jsme navázali na šňůru vítězství, kdy od mladších žáků, přes dorost, muže B a A až po naše Céčko jsme všechny zápasy vyhráli. Z našich hráčů bych vyzvedl brankáře Klímu, který nás podržel v bráně. Stejné uznání mám i pro jeho kolegu Lubomíra Pártla, který alespoň dalším našim osmi gólům zabránil.

SK Dolní Heřmanice
Jiří Prokeš, trenér D. Heřmanic: Domácí tým měl velmi silnou záložní řadu, která jim tvořila hru. Nebyli jsme schopni se přes ni téměř dostat a proto přicházeli góly domácích. Ve druhém poločase domácí polevili a my jsme měli několik brejkových situací, ale bohužel naši útočníci tyto stoprocentní šance nebyli schopni potrestat. Proto jsme prohráli tak vysoko. Jediný kdo z našeho týmu vynikal byl gólman Pártl, který skvělými zákroky zabránil několika gólům.



Sestavy


FC Velké Meziříčí C
M. Klíma [-] - L. Smejkal [-] , D. Polák [-] (42. T. Šlitr [-] ) , L. Liška [-] , L. Chalupa [-] , D. Smejkal [-] , M. Polák [-] , Z. Smejkal [-] (46. T. Malec [-] ) , D. Šlapal [-] , R. Kurečka [-] (46. L. Machát [-] ) , A. Pospíšil [-]

SK Dolní Heřmanice
L. Pártl [-] - J. Prokeš [-] , T. Karmazín [-] (74. M. Špaček [-] ) , S. Barták [-] - Z. Nováček [-] , J. Skryja [-] (74. L. Láněk [-] ) , J. Havelka [-] (66. P. Dočkal [-] ) , L. Pelánek [-] , M. Krištof [-] - P. Ambrož [-] , J. Žitnik [-] (46. J. Bílek [-] ) -

Hráči zápasu: L. Pártl .
Místo: Jabloňov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - PRUDÍK Jan (N), MYŠKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.