1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 13:00

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory B nečekaně remizovaly na hřišti favorita soutěže


Branky


0

Velké Meziříčí C se výhrou mohlo posunout do čela tabulky. Remízový výsledek znamená zatím třetí místo se ztrátou jednoho bodu na vedoucí Osovou Bítýšku B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění Adama Pospíšila

Velké Meziříčí C nastupovalo do utkání jako velký favorit. Domácí fotbalisté začali utkání očekávaným náporem a ve 12. minutě přišla první gólová situace v utkání. Ti po pěkném uvolnění po lajně Adama Pospíšila, který zatažením míče do velkého vápna a krásnou přihrávkou pod sebe našel nehlídaného Tomáše Šlitra a ten již neměl problém se zakončením -1:0. Ve zbytku první půle domácí suveréně přehrávali Bory krásným využitím lajn, kde hráli prim Adam Pospíšil a Zdeněk Smejkal. Ze středu hřiště pak rozdával krásné balóny Libor Smejkal. Bohužel, ale ke vstřelení branky to v prvním poločase již nevedlo. Ve 45. minutě došlo ke zranění důležitého hráče domácích Adama Pospíšila, kdy byl faulován na hraně velkého vápna. Ten při špatném dopadu na koleno musel vystřídat. To po zbytek zápasu domácí tým velmi poznamenalo, protože do této inkriminované chvíle hrál Pospíšil výborně.

Bory překvapivě vyrovnaly

Druhý poločas se začal opatrně z obou stran a čekalo se na chybu. Bory si v průběhu druhého poločasu vytvořily několik rohových kopů, které byly hodně nebezpečné. V 63. minutě přišel další roh, na který si krásně zběhl nehlídaný nejlepší hráč zápasu Štěpán Křehlík a hlavičkou nedal šanci brankáři Řeháčkovi -1:1. Poslední minuty utkání se poté odehrávaly v jasné režii domácích, ale pevná obrana Borů již domácí hráče k ničemu nepustila. Hosté si tak odvážejí hodně nečekaný bod do tabulky. Domácí naopk ztratili vítězství, které je mohlo posunout na první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí C
Lukáš Machát, hráč V. Meziříčí C: Ani jeden tým nehrál špatně. Šancí v zápase mnoho nebylo, obrany útočníky do zakončení moc nepouštěly. Myslím, že dělba bodů je spravedlivá pro obě strany. Škoda nepokrytého rohu a tím ztracených dvou dnešních bodů.

TJ Družstevník Bory B
Petr Viliš, trenér Borů: Posílení domácí nás přehrávali. My jsme naopak nastoupili oslabeni, proto muselo nastoupit několik dorostenců. Zápas jsme odehráli v jedenácti lidech. Bod je pro nás dnes výhrou.



Sestavy


FC Velké Meziříčí C
J. Řeháček [-] - L. Smejkal [-] , L. Liška [-] , L. Chalupa [-] , T. Šlitr [-] , P. Munduch [-] , R. Kurečka [-] , Z. Smejkal [-] (60. D. Polák [-] ) , D. Šlapal [-] , V. Chalupa [-] , A. Pospíšil [-] (46. L. Machát [-] )

TJ Družstevník Bory B
J. Jakubec [-] - J. Stefanyuk [-] , L. Kříž [-] , M. Burian [-] , Š. Křehlík [-] , V. Dvořák [-] , M. Líbal [-] , M. Zástěra [-] , P. Burian [-] , J. Sojka [-] , L. Kaštan [-]

ŽK: 44. J. Sojka .
Hráči zápasu: Š. Křehlík .
Místo: Jabloňov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - LHOTSKÝ Filip, ŠTOURAČ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.