Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:15

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí si udělalo z hráčů Křoví B dobrý den


Branky


3. J. Jakeš , 8. D. Dostál , 13. M. Sysel , 45. J. Jakeš , 51. J. Gruber , 62. J. Jakeš (p.) , 65. J. Gruber , 72. M. Sysel , 78. M. Sysel , 86. M. Sysel , 87. M. Sysel
0

Kvarteto hráčů Sysel, Dostál, Jakeš a Gruber si udělalo z hráčů rezervy Křoví trhací kalendář a potupilo místní jedenáctku hrozivým debaklem 11:0!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První čtvrthodina rozhodla

V nedělním dopoledni se odehrálo v Křoví derby, utkání pátého Křoví se sedmým Březím. Delegovaný rozhodčí se nedostavil, zastoupit ho musel tedy rozhodčí z lidu, pan Jiří Jelínek. Utkání začali ve velkém stylu hráči Březí. Ve 3. minutě záloha Březí vybojovala míč na polovině Křoví, vyslala do brejku po straně Jakeše. Ten nahrávkou našel Dostála. Dostál se uvolnil a rychlou nahrávkou našel Sysla, který si narazil s Jakešem a ten prostřelil dobře chytajícího Karmazína -0:1. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. V 8. minutě z obrany Martin Běloch nakopl míč na rozbíhající útočníky. Dostál sklepl míč na Jakeše, který poslal balón za obranu na Sysla a ten z první nahrával Dostálovi. Ten bez přípravy prostřelil domácího gólmana -0:2. Ve 13. minutě již to bylo o tři branky. Opět záloha, která vybojovala balón,vyslala po lajně Jakeše, který nahrávkou našel skvěle hrajícího Sysla a ten z hranice pokutového kopu prostřelil gólmana Karmazína -0:3. Čtvrtou branku přidali hosté domácím do šatny v 45. minutě. Skvěle hrající obrana, jmenovitě Šimek, dlouhým balóném našel na středu zálohy Sysla, který ihned vyslal kolmici na Jakeše a ten se kličkou uvolnil a překonal Karmazína. 

Domácí nasázeli dalších sedm branek

Do druhého poločasu hosté nastoupili s vědomím čtyřbrankového náskoku. Dále zápas nedohrávali, ale naopak skóre ještě navyšovali. V 51. minutě dostal Jiří Gruber nahrávku od Dostála, přessprintoval jednoho obránce domácích, druhému nasadil jesle a sám před Karmazínem nezaváhal 0:5. V 61. minutě se po faulu na Tvarůžka kopala penalta. K té se postavil sám faulovaný hráč, ale brankář Karmazín jeho střelu vyrazil před sebe. Tu si doběhl Jan Jakeš a po krátké kličkované byl poslán k zemi. Rozhodčí Jelínek nezaváhal a v krátkém sledu nařídil druhý pokutový kop. Nařízený pokutový kop si vzal na starosti opět sám faulovaný hráč Jan Jakeš, ale na rozdíl od svého spoluhráče Tvarůžka byl neomylný 0:6. V 65. minutě přišel další gól. Po rozehraném rohu nahrál Jakeš před vápno a Gruber tečovanou střelou zvýšil na 0:7. Poté rozjel svoji exhibici Michal Sysel, který vstřelil poslední čtyři branky v zápase. Branky v 72. a 78. minutě vstřelil po samostatných únicích a na světelné tabuli tak svítilo již hrozivých 0:9.  Poslední dvě branky zápasu se podobaly jako vejce vejci. V 86. minutě potáhl Jakeš míč po pravé straně, nahrál pod sebe na nabíhajícího Sysla, který střelou pod břevno zvýšil na potupných 0:10. Poslední branka v zápase padla za další minutu a padla jako přes kopírák. Na rozdíl od předešlé branky Sysel zakončoval střelou podél bezmocného brankáře Karmazína 0:11. Domácí tak odešli ze zápasu s potupným jedenáctibrankovým přídělem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví B
Lukáš Midrla, vedoucí Křoví B: Před zápasem jsme věděli, že se vítězstvím posuneme na druhé místo v tabulce. To, co jsme předvedli v nedělním dopoledni, byla jedna velká ostuda.

TJ Březí-Březské
Antonín Crha, kapitán Březí: Zápas jsme rozhodli v první čtvrthodině hry. Poté jsme již drželi míč na našich kopačkách. Zápas jsme odehráli bez chyb a postupem času jsme přidávali jeden gól za druhým. Zápas výborně odpískal rozhodčí z lidu, který zaslouží veliké uznání za svůj výkon.



Sestavy


TJ Sokol Křoví B
P. Karmazín [-] - J. Pekárek [-] , L. Havelka [-] (63. P. Nečas [-] ) , L. Koudelka [-] , L. Navrátil [-] , M. Domes [-] (46. R. Matyáš [-] ) , M. Nevídal [-] , J. Maloň [-] , R. Datinský [-] , P. Křístel [-] , R. Kalvoda [-]

TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - P. Šimek [-] , J. Gruber [-] , M. Běloch [-] , R. Šmarda [-] (70. V. Bedřich [-] ) - M. Sysel [-] , M. Hřebíček [-] (70. J. Jobánek [-] ) , A. Crha [-] , S. Tvarůžek [-] - J. Jakeš [-] , D. Dostál [-]

Hráči zápasu: P. Karmazín - D. Dostál , J. Jakeš , J. Gruber .
Místo: Křoví. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - KOVÁČ Vasil (N), BARTOŠEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.