Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín C vyhrál v Dolních Heřmanicích hokejově 7:4


0

Jedenáct branek viděli diváci v Dolních Heřmanicích. Bohužel, sedm branek padlo do sítě domácích fotbalistů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně 3:3

V utkání osmého kola čtvrté třídy skupiny A se potkaly dva týmy, které v dosavadním průběhu soutěže získaly po třech bodech. Céčku Měřína patřilo osmé místo, Dolní Heřmanice byly deváté. Od prvního kola, kdy D.Heřmanice vyhrály nad Bory přišla jejich série čtyř proher po sobě. Domácí fotbalisté Dolních Heřmanic měli lepší vstup do zápasu a měli více ze hry. Lepší začátek potvrdili domácí v 13. minutě, kdy šli Pavlem Ambrožem do vedení. Odpověď na vedení Dolních Heřmanic nemělo dlouhého trvání. Hosté během jedné minuty převrátili vedení na svoji stranu po gólech Petra Pospíchala a Františka Hlaváče. Vedení Měřín ale dlouho neudržel a v 29. minutě vyrovnal Jaroslav Havelka. Bláznivý zápas pokračoval dále a Petr Pospíchal překlopil vedení na stranu Měřína. Za další čtyři minuty bylo ale opět vyrovnáno, když se trefil domácí Jaroslav Havelka. Do šaten se tedy odcházelo za remízového stavu 3:3.

 

Bláznivá přestřelka pokračovala i ve druhé půli

Ve druhém poločase se jako první trefili domácí zásluhou Jaroslava Havelk, který zkompletoval hattrick a v 60. minutě vedli 4:3. Poté již opanovali hru hráči Měřína C a vyjádřili to i brankami. V 63. minutě se po krásné střele zpoza vápna trefil Karel Smejkal a vyrovnal na 4:4. V 68. minutě strhl vedení na stranu Měřína konečně František Hlaváč a hosté vedli 4:5. V 78.minutě a 89. minutě upravil na 4:7 dvěma góly Petr Pospíchal, který uzavřel svoje galapředstavení a v zápase si připsal čtyři trefy do černého. V tabulce se Céčko Měřína posunulo na sedmé místo. Dolní Heřmanice jsou nadále deváté a na další bodový zisk si musejí počkat do příštího zápasu.

 



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Heřmanice
Zdeněk Nováček, hráč D. Heřmanic: První poločas byla hra vyrovnaná a remíza byla při odchodu do šaten spravedlivá. Ve druhém poločase, i přes brzké naše vedení již na hřišti prakticky existovalo jen jedno mužstvo a to Měřín.

TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek, trenér Měřína C: Děkuji celému mužstvu za dobrý výkon a hodně nastřílených branek. Musím pochválit celou zálohu, která odvedla super výkon a Pospíchalovi připravila hattrick.



Sestavy


SK Dolní Heřmanice
L. Pártl [-] - J. Prokeš [-] , L. Kadlec [-] (68. P. Dočkal [-] ) , M. Krištof [-] , T. Karmazín [-] - Z. Nováček [-] , J. Dočkal [-] , L. Prudík [-] (78. J. Žitnik [-] ) , L. Pelánek [-] - J. Havelka [-] , P. Ambrož [-]

TJ Jiskra Měřín C
P. Jurek [-] - M. Blažek [-] (46. M. Padalík [-] ) , T. Hruboš [-] , Š. Král [-] , J. Necid [-] - D. Michlíček [-] , K. Smejkal [-] (65. D. Krejčí [-] ) , J. Vokoun [-] (89. S. Symonides [-] ) , F. Hlaváč [-] - P. Pospíchal [-] , M. Kuchyňka [-] (68. P. Bačák [-] )

ŽK: 50. J. Havelka .
Hráči zápasu: J. Havelka - F. Hlaváč , J. Vokoun , P. Pospíchal .
Místo: Dolní Heřmanice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Žilka Jan st. - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.