4:1
(4:1)
11. V. Moravec (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička si připsala první podzimní výhru


Branky


0

V souboji dvou týmů, které ještě nevyhrály, si připsala první výhru Polnička. Ta zahrála výborně první poločas, ve kterém nasázela Vlachovicím čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase viděli domácí diváci pět branek

V předposledním podzimním kole čtvrté třídy skupiny A na sebe narazila v tabulce poslední Polnička a šestý tým v pořadí Vlachovice. Oba týmy čekají na první podzimní vítězství. Domácí potrápili doma i o postup bojující Bohdalec byli proto mírnými favority zápasu. Výhra domácích se začala rodit již ve třetí minutě utkání po pěkné brance Jiřího Víšky hlavou po rohovém kopu. Vyrovnání obstarali opět domácí, kteří po špatné domluvě brankáře se stoperem v jedenácté minutě zavěsili do vlastí sítě. Autorem vlastní branky byl Vítězslav Moravec. Do poločasu však pěknými brankami v jednadvacáté minutě opět Jiřím Víškou, který využil pěkné nahrávky Michala Neubauera a kapitánem Karlem Podlouckým v dvacátédeváté a ve třicáté minutě, zápas dostali pod kontrolu. Obě branky Karla Podlouckého byly jako přes kopírák. Po samostatných akcích dvakrát přehodil vlachovického brankáře Miroslava Němce. Poločasové vedení o tři branky dávalo domácím klid do druhé půle zápasu.

Domácí i přes spoustu šancí neskórovali

Ve druhém poločasu domácí pokračovali v dobývání Vlachovické branky,ale jelikož netrefil ani Jakub Štíbal dvakrát z přímého kopu, ani Tomáš Synek v malém vápně nebo Jan Ondráček do prázdné branky, stav utkání se nezměnil. Domácí se tak vytouženou první podzimní výhrou posunuly před svého dnešního soupeře na šesté místo v tabulce. Absence brankářské jedničky Vlachovic Jana Petra je znát. Příští týden čeká fotbalisty Vlachovic domácí podzimní derniéra s vedoucím celkem tabulky Bohdalcem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Ladislav Kabrda, vedoucí Polničky: Konečně se nám podařilo vyhrát se soupeřem, který také čekal na první vítězství v sezóně. Kdyby jsme vše proměnili mohlo být skóre i dvouciferné.

TJ FC Vlachovice
Karel Petr, Vlachovice: Je asi úplně zbytečné stěžovat si na přístup hráčů, většina týmů má podobné problémy, o tom je pralesní liga. Nečekané absence ale úplně změní Složení mužstva a tento fakt dnes rozhodl. Domácí byli lepší, výhru si zasloužili, měli šance a jediný náš gól si dali sami. Zápas jsme si ale prohráli sami. Se sestavou, která měla být hodinu před zápasem, bychom určitě byli důstojnějším soupeřem.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - K. Koblížek [-] , V. Moravec [-] , J. Štíbal [-] , J. Kohout [-] - M. Podloucký [-] (73. R. Synek [-] ) , K. Podloucký [-] , T. Litochleb [-] (89. V. Fila [-] ) - M. Neubauer [-] (61. Z. Lojek [-] ) , M. Jirásek [-] (82. J. Ondráček [-] ) - J. Víška [-]

TJ FC Vlachovice
M. Němec [-] - K. Hlaváč [-] , V. Kucharčík [-] , F. Krejčí [-] , T. Hiesböck [-] , L. Gabriel [-] , M. Petr [-] , J. Šandera [-] , R. Smejkal [-] , J. Hamřík [-] , T. Beneš [-]

ŽK: 12. J. Víška , 28. M. Klíma - 68. J. Hamřík .
Hráči zápasu: K. Podloucký , J. Víška .
Místo: Polnička. Počet diváků: 60. Rozhodčí: INVALD Lukáš - JUN Tomáš (N), MORAVEC Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.