0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 14:00

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Bohdalova udeřilo ve druhém poločase


Branky


0

Rezerva Bohdalova ve druhém poločase dvěmi brankami rozhodla o premiérovém vítězství v novém ročníku IV. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila bez branek

Úvodní zápas nové sezóny IV. třídy svedl proti sobě dvě rezervy týmů, hrajících Okresní přebor. V minulém ročníku byla v tabulce přeci jen lépe umístěna rezerva Bohdalova. V prvním poločase se hrál kvalitní zápas z obou stran a utkání se hrálo na úrovni Okresního přeboru. Hosté z Bohdalova začali mírným náporen, z něhož ale nic nevytěžili. Následně převzali iniciativu v utkání domácí, ale náznaky šancí se jim nepodařilo dotáhnout do úspěšného konce.

Rozsochy B rozhodly ve druhém poločase

Ve druhém poločase se hra od začátku přelévala z jedné strany na druhou, než hosté z Bohdalova skórovali. V 51. minutě po autovém vhazování se dostal míč na hranici velkého vápna. Zde se k němu dostal Filip Řepa a pěknou střelou poslal míč za záda bezmocného brankáře Ondřeje Svobody. Po obdržené brance se domácí pustili do ofenzívy s odhodláním zvrátit nepříznivý výsledek utkání. Fotbalisté Rozsoch hráli ve zbytku utkání velmi kolektivně a nad očekávání domácích fandů velice dobře. Ve zbytku utkání se ale dostávali do náznaků šancí pomálu. Hostujícího brankáře Romana Velína se jim ale ohrozit povedlo jen ojediněle. A tak v 89. minutě přidali hosté pojišťovací gól střídajícím Liborem Dědičem.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy B
Antonín Bureš, trenér Rozsoch B: Nám se v zápase šance nepodařilo využít, hostům z Bohdalova ano.

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman,trenér Bohdalova B: Po špatné první půli, kdy jsme si po přestávce vyjasnili pár věcí, se naše hra zlepšila a zaslouženě jsme vyhráli. Hráčům patří poděkování za bojovnost.



Sestavy


TJ Rozsochy B
O. Svoboda [-] - M. Šafránek [-] , I. Šťastný [-] (56. A. Padrtka [-] ) , J. Smolka [-] (70. J. Střešnák [-] ) , J. Holý [-] , T. Prosecký [-] , L. Kučera [-] (79. J. Kučera [-] ) , L. Zavadil [-] , R. Vařejka [-] (64. M. Střešnák [-] ) , J. Nebola [-] , J. Střešnák [-]

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - T. Vomela [-] , R. Pejchal [-] , V. Novák [-] , J. Neuman [-] - L. Novotný [-] (46. L. Dědič [-] ) , F. Řepa [-] (80. M. Řepa [-] ) , V. Pokorný [-] (73. L. Šerejch [-] ) , P. Neuman [-] (90. J. Šustr [-] ) - J. Vytlačil [-] , O. Prokeš [-] (46. V. Švoma [-] )

Hráči zápasu: L. Kučera - J. Vytlačil .
Místo: Rozsochy. Počet diváků: 70. Rozhodčí: MAŠA Lukáš - HROMÁDKA Miroslav, STŘEŠŇÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.