Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 14:00

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy B si připsaly první vítězství


Branky


0

V pouťovém utkání se lépe vedlo domácí rezervě Rozsoch, která si připsala první tři body do tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlce se dvakrát trefil Šafránek

Ve druhém kole nejnižší soutěže v okrese přijelo do Rozsoch mužstvo Polničky. V pouťovém utkání přilákal tento zápas solidní návštěvu devadesáti diváků. Oba týmy v prvním kole shodně prohrály, čekalo se tedy, kdo si připíše první vítězství v sezóně. Do utkání vstoupili domácí s opatrností. Hosté z Polničky měli od prvních minut více ze hry, ale vyložené šance si nevytvářeli. Kolem 20. minuty převzali otěže utkání domácí. Z rychlých protiútoků se trefil v 39. minutě Marek Šafránek, který si stejnou gólovou radost vychutnal o sedm minut později. Vedení domácích 2:0 poté vydrželo až do konce prvního poločasu. 

Domácí dovedli zápas do vítězného konce

Druhý poločas začal jako ten první. Aktivita byla na kopačkách hostující Polničky. V 48. minutě navíc zaspala obrana domácích a Polnička snížila Michalem Neubaurem na 2:1. Domácí se ale z obdržené branky rychle oklepali a v 53. minutě vedli již znovu o dvě branky. Po centru Jana Holého se prosadil nejlepší hráč utkání Boris Pazdera 3:1. Do konce zápasu již domácí Rozsochy B hosty k ničemu vážnějšímu nepustily, a tak se po závěrečném hvizdu rozhodčího Jaroslava Beneše mohli domácí radovat z prvních tří bodů sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy B
Antonín Bureš, trenér Rozsoch B: Prvních dvacet minut jsme prospali, pak jsme však své šance proměnili.

TJ Sokol Polnička
Jiří Moravec, trenér Polničky: Vyrovnaný zápas. Domácí své šance proměnili, my nikoliv.



Sestavy


TJ Rozsochy B
O. Svoboda [-] - M. Šafránek [-] , J. Štěpánek [-] (64. R. Vařejka [-] ) , A. Padrtka [-] (60. M. Bureš [-] ) , J. Holý [-] , T. Prosecký [-] , B. Pazdera [-] (83. J. Kučera [-] ) , L. Zavadil [-] , J. Benedikt [-] (70. J. Střešnák [-] ) , J. Nebola [-] , J. Střešnák [-] (32. L. Kučera [-] )

TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - V. Moravec [-] , M. Podloucký [-] , D. Říčan [-] , K. Podloucký [-] - J. Kohout [-] (46. Z. Lojek [-] ) , T. Litochleb [-] , J. Víška [-] (77. J. Ondráček [-] ) , M. Neubauer [-] - O. Průža [-] (60. M. Jirásek [-] ) , J. Štíbal [-] (70. O. Sójka [-] ) -

ŽK: 32. J. Kohout , 67. J. Víška .
Hráči zápasu: B. Pazdera .
Místo: Rozsochy. Počet diváků: 90. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - STŘEŠŇÁK Josef (N), ŠKÁRKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.