5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov zahájil sezónu výborně a připsal si vysoké vítězství


Branky


32. P. Ryba , 37. P. Mitáš , 69. P. Němec , 75. J. Mareš , 77. P. Ryba
0

Ujčov, který minulou sezónu hrál na spodku tabulky třetí třídy, začal první kolo nového ročníku vysokým vítězstvím nad Jimramovem 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujčov vstřelil v prvním poločase dvě branky

Domácí tým nastoupil na kvalitně opraveném hlavním hřišti velmi vlažně, hráči se hledali. Hosté z Jimramova si vypracovali dvě čisté gólovky, které ovšem nevyužili a hlavně útočník Pavel Sedlák je velmi zlobil. Po pauze na občerstvení však domácí zcela ovládli vývoj zbytku zápasu. Do půle dali dvě branky a vypracovali si nadějný náskok. Nejprve se trefil v 32. minutě nejlepší hráč utkání Přemysl Ryba a poprvé rozjásal osmdesát přítomných diváků. V pořadí druhou trefu obstaral v 37. minutě kapitán Pavel Mitáš z trestného kopu a měla ligové parametry.

Ve druhém poločase padly během osmi minut tři branky, všechny do sítě Jimramova

Druhou půli zahájili hosté velkou snahou o korekci výsledku, ale domácí se s velkým přehledem bránili. Stoper Jakub Štourač tvrdil v zadních řadách muziku a nedovolil jakoukoliv zápletku. K výbornému výkonu obrany se připojili i ostatní a nutno podotknout, že Ujčov se dočkal brankových hodů. Během osmi minut zasadili domácí svému soupeři definitivní KO. V 69. minutě nejprve proměnil Pavel Němec pokutový kop a navýšil vedení domácích na 3:0. V 75. minutě Pavel Mareš a o dvě minuty později již podruhé v zápase skóroval Přemysl Ryba a uzavřel zápas populárním bůrem. Hosté naprosto rezignovali a závěr nezvládli ani fyzicky. Hráči Ujčova předvedli výkon na hranici svých možností a zaslouženě zvítězili.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík, trenér Ujčova: Do nové sezóny jsme vstoupili jednoznačnou výhrou proti tradičnímu soupeři, který měl dobrý vstup do utkání, kdy se moji hráči hledali a umožnili hostům nám zle zatápět. Postupem času jsme otěže zápasu pevně chytili do svých rukou a hosté tahali za kratší konec, hlavně fyzická kondice byla jednoznačně na naší straně. Musím poděkovat všem hráčům za vzorný přístup k zápasu v těchto složitých klimatických podmínkách.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský, trenér Jimramova: V tomto zápase jsme dostali lekci z produktivity, protože i když to tak nevypadá, v poli to bylo vyrovnané utkání.



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Štourač [-] , P. Mitáš [-] , J. Mareš [-] , J. Hlaváček [-] - P. Němec [-] , P. Rotkovský [-] , J. Nedoma [-] , P. Mitáš [-] - P. Ryba [-] , P. Mareš [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - M. Dvořák [-] , L. Buchta [-] , L. Zavadil [-] (46. J. Sedlák [-] ) , J. Štěrba [-] - P. Nykodým [-] , L. Bednář [-] , J. Buchta [-] , V. Dostál [-] - O. Černý [-] , P. Sedlák [-]

ŽK: 37. J. Štěrba , 69. O. Černý .
Hráči zápasu: P. Ryba .
Místo: Ujčov. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.