Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osmigólová přestřelka skončila bez vítěze


Branky


0

Křižanov B začal sezónu remízou a v zápase bohatém na branky k tomu přispěl i sestupující tým z loňského Okresního přeboru, Pohledec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Béčko Křižanova vedlo v poločase o branku

Zápas ve velkém horku začal lépe pro hosty z Pohledce. V 17. minutě se po chybě v domácí obraně pískala penalta, když byl sražen Dominik Bártek. Rozhodčí Stanislav Štefka neváhal a odpískal pokutový kop, který střelou k tyči se štěstím proměnil Michal Dostál. Domácí hráči se ale z obdržené branky oklepali a do poločasu zásluhou Aleše Buriana v 33. minutě a Daniela Uhlíře v 35. minutě výsledek otočili. 

Pohledec ve druhém poločase třikrát vyrovnal a odváží si jeden bod

Do druhé půle vstoupili lépe domácí, ale šance Aleše Buriana skončila na tyči a Daniela Uhlíře vychytal hostující brankář Milan Hájek. A tak udeřilo na druhé straně. V 56. minutě se po skrumáži ve vápně opřel do balónu hostující hráč Michal Pestr a levačkou z hranice velkého vápna poslal míč neomylně do sítě a bylo opět srovnáno. Křižanov šel opět do vedení za dvě minuty po obdržené brance. Po krásné spolupráci Daniela Uhlíře a Aleše Buriana, který s přehledem zakončil 3:2. Opět za další dvě minuty hosté vyrovnali. Po centru Michala Pestra z pravé strany a parádní hlavičce hostujícícho Bohumila Puchýře. To ale nebylo vše. V 70. minutě Daniel Uhlíř se štěstím proměnil svoje sólo a opět překlopil vedení na stranu domácího Křižanova. V 75. minutě hosté vyrovnali. Pěkná akce hostujícího týmu začala u střídajícího Filipa Vašíčka. Ten prostrčil míč do vápna Dominiku Bártkovi, ten posunul míč k Michalu Dostálovi, který zaslouženě vyrovnal na  4:4. Nakonec se tedy body spravedlivě dělily.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Roman Navrátil, vedoucí týmu Křižanova B: Ve velkém vedru se hrál zápas, ve kterém si diváci přišli na své a viděli osm branek. Ve druhém poločase jsme třikrát vedli, bohužel soupeř dokázal vždy vyrovnat.

TJ Pohledec
Michal Laštovica, trenér Pohledce: Pro diváka atraktivní utkání, pro trenéry již tolik ne. Měli jsme dobrý vstup do zápasu a zaslouženě vedli. Vlastními chybami soupeř zápas otočil. Ve druhem poločase jsme třikrát vyrovnali, byli jsme aktivní. Soupeř díky Burianovi uhrál bod. S ohledem na průběh utkání jsem s bodem spokojen.



Sestavy


SK FC Křižanov B
J. Stupka [-] - M. Burian [-] , M. Petr [-] (46. J. Uhlíř ml. [-] ) , S. Mencler [-] , J. Klobása [-] (59. J. Uhlíř st. [-] ) - J. Pavlík [-] , D. Uhlíř [-] , A. Burian [-] , M. Broža [-] - M. Částek [-] , D. Fendrych [-] (69. M. Král [-] )

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , M. Hájek [-] , M. Skalník [-] - M. Dostál [-] (86. J. Švanda [-] ) , M. Fajmon [-] , B. Puchýř [-] (66. F. Vašíček [-] ) , M. Pestr [-] (64. A. Jinek [-] ) - D. Bártek [-] , L. Novotný [-]

ŽK: 67. V. Šaroun , 90. D. Bártek .
Hráči zápasu: A. Burian - D. Bártek , L. Novotný , M. Dostál .
Místo: Křižanov. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.