Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví v domácím prostředí nečekaně klopýtlo s rezervou Radešínky


0

První mistrovský zápas podzimní sezóny Jívoví překvapivě prohrálo. Rezerva Radešínské Svratky naopak ve druhém poločase třemi brankami zaskočila favorita celé soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl pro favorizované Jívoví

Za úmorného vedra vyběhla obě mužstva v úplně jiných pozicích. Jívoví minulý rok hrálo až do posledního kola o postup do Okresního přeboru. Radešínská Svratka B naopak okupovala spodní příčky tabulky. Zápas začala obě mužstva opatrně a teprve se v několika náznacích šancí zastřelovala. Byli to nejprve favorizovaní domácí hráči, kteří v 11. minutě otevřeli Zdeňkem Holubářem skóre utkání. Radost domácích ještě ani nedozněla a v 13. minutě se radovali také hosté a Josefem Nejedlým vyrovnali. Poté se hrálo více ve středu pole. V 36. minutě přišla další gólová radost domácích. Po individuálním průniku Jindřicha Horkého, který uvolnil Zdeňka Holubáře, nebyl problém trefit prázdnou branku soupeře. Domácí příznivci Santusu mohli poté spokojeně doprovodit své mužstvo do kabin potleskem.

Radešínka B šokovala ve druhém poločase třemi brankami

Hosté do druhého poločasu přišli s odhodláním zvrátit nepříznivý vývoj utkání. Byl to paradoxně bývalý hráč Jívoví Oldřich Havlíček, který v 50. minutě  napřáhl ze čtyřiceti metrů a jeho utěšená střela skončila v horním růžku brankáře Michala Štryncla. Hned z následné akce v 51. minutě šli hosté z Radešínské Svratky dokonce do vedení. Po rohovém kopu se ve skrumáži před brankou nejlépe zorientoval Petr Novotný a hlavou poslal hosty do vedení. Hostům tedy vyšel vstup do druhého poločasu na jedničku s hvězdičkou. Domácí zbylých čtyřicet minut bušili do obrany hostů jako hluchý do vrat. Obranu Radešínské Svratky B navíc výborně z branky dirigoval Milan Petr. Úplné rozhodnutí nakonec přinesla 75. minuta utkání, kdy po ojedinělém útoku hostů následoval faul a pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Josef Nejedlý a určil trochu překvapivé konečné skóre na 2:4.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
František Uhlíř, trenér Jívoví: Do zápasu jsme vstupovali s odhodláním vítězně odstartovat podzimní část soutěže. První poločas jsme ještě výsledkově zvládli. Ve druhém poločase jsme zaspali začátek poločasu a to se ukázalo jako rozhodující. Skoro celý druhý poločas jsme dobývali branku soupeře, ale marně.

FK TJ Radešínská Svratka B
Milan Petr, trenér R. Svratky B: Po neproměněných šancích v prvním poločase se nám ve druhém poločase zodpovědným výkonem podařilo strhnout vítězství na naši stranu.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - P. Pálka [-] , V. Havelka [-] , D. Dřímal [-] , M. Mach [-] (68. J. Zachara [-] ) - J. Láznička [-] , M. Koukola [-] , J. Koukola [-] , R. Havlíček [-] - Z. Holubář [-] , J. Horký [-] (83. J. Hejtmánek [-] )

FK TJ Radešínská Svratka B
M. Petr [-] - J. Nejedlý [-] , P. Sáblík [-] , P. Veselý [-] , T. Kříž [-] - P. Stehlík [-] , T. Kilian [-] (53. O. Tulis [-] ) , O. Bílek [-] (68. J. Janů [-] ) , P. Novotný [-] - O. Havlíček [-] (83. M. Bílek [-] ) , M. Šoustar [-]

ŽK: 48. J. Láznička , 75. V. Havelka .
Hráči zápasu: J. Láznička - M. Petr .
Místo: Jívoví. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.