1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví góly v poslední pětiminutovce otočilo vývoj utkání


Branky


0

Po šokující porážce z minulého kola se Jívoví vzchopilo a přivezlo tři body z Pohledce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledec se ujal vedení

V prvním kole Jívoví nečekaně zaváhalo na domácím trávníku a odevzdalo všechny body rezervě Radešínské Svratky. Pohledec zase coby sestupující tým z minulého ročníku Okresního přeboru začal divokou remízou 4:4 z Béčkem Křižanova. Úvod tohoto zapasu patřil hostům, kteří se prezentovali rychlým a kombinačním fotbalem. Ovšem žádnou vyloženou šanci si hosté nevytvořili, domácí obrana vedena stoperem Žákem pracovala velmi zodpovědně. Postupně se osmělil i domácí tým. A v zakončení byl daleko kvalitnější než soupeř. Při zakončení Dominika Bártka z velkého vápna pomohla hostům ve 20. minutě ještě tyč. Ve 22. minutě po dobře sehraném autovém vhazováni, prodloužil hlavou na přední tyč Bohumil Puchýř míč před bránu a Michal Fajmon nekompromisně prostřelil hostujícího gólmana Michala Štryncla. První poločas nabídl ještě velkou šanci hostů, která ovšem skončila na tyči.

Jívoví zápas obrátilo za dvě minuty

Druhý poločas začali opět aktivněji hosté, ale vyloženě šance si nevytvářeli. Střely z dálky pochytal nejlepší hráč zápasu v dresu domácích, gólman Milan Hájek. V závěru utkání docházely domácímu týmu síly a hosté toho dokázali využít. Ještě v 83. minutě vedli domácí 1:0, ale Jívoví mohutným závěrem nejenže vyrovnalo, ale dokonce dokázalo zápas otočit a vyhrát 1:2. Nejprve se prosadil  v 85. minutě na malém vápně Jan Hejtmánek, aby o dvě minuty později po krásné akci Mirka Koukoli, rozhodl o výhře Jívoví Zdeněk Holubář.
 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica, trenér Pohledce: Soupeř se prezentoval kombinačním fotbalem a byl po celý zápas aktivnější. Nicméně až na závěr si žádné vyložené šance nevypracoval. Nesmí se nám stát, aby jsme pět minut před koncem vedli a nakonec prohráli. Závěr jsme nezvládli kondičně ani takticky.

FC Santus Jívoví
František Uhlíř, trenér Jívoví: V začátku utkání jsme byli, až moc aktivní a ve 12. minutě jsme po hlavičce domácích inkasovali gól. Do té doby jsme trefili tyč a dvě velké příležitosti jsme zahodili. První půle se dohrávala v naší režii, ale domácí vyhráli první půli 1:0. Do druhého poločasu jsme nastoupili ještě s větším pohybem a přesnější přihrávkou. Domácí se vůbec nedostávali k míči, jen když obrana odkopávala. Poté jsme dvěma góly rozhodli v náš prospěch. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - M. Skalník [-] , V. Šaroun [-] , O. Žák [-] , L. Pejchal [-] - B. Puchýř [-] (46. A. Jinek [-] ) , M. Fajmon [-] (75. J. Pustina [-] ) , M. Dostál [-] (86. P. Kadlec [-] ) , F. Vašíček [-] (80. J. Švanda [-] ) - D. Bártek [-] , L. Novotný [-]

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - J. Láznička [-] , P. Pálka [-] , D. Dřímal [-] , V. Havelka [-] - V. Havelka [-] , M. Koukola [-] , Z. Holubář [-] , J. Koukola [-] - J. Zachara [-] (74. J. Hejtmánek [-] ) , S. Krejčí [-]

ŽK: 55. O. Žák , 58. L. Novotný , 85. M. Hájek .
Hráči zápasu: M. Hájek - J. Láznička , M. Koukola .
Místo: Pohledec. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.