2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov vyhrál derby nad Rovečným


Branky


0

Domácí fotbalisté Ujčova se oklepali z debaklu, kdy si přivezli ze Štěpánova osmigólovou nakládačku a v ostře sledovaném derby udolali Rovečné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujčov otočil skóre v prvním poločase

V pátém kole III. třídy se v ostře sledovaném derby představili domácí fotbalisté Ujčova a hostující Rovečné. Oba soupeři se nacházejí ve spodních patrech tabulky. Ujčov zatím získal čtyři body, hosté z Rovečného o bod méně. Jak domácí tak hosté se v průběhu týdne oklepávali z dvou debaklů, které utržily minulý víkend. Ujčov si přivezl debakl z derby utkání ve Štěpánově, kde mu místní rezerva nadělila osmičku, hosté doma podlehli vysoko Rožné 1:6. Rovečné navíc muselo v posledních dvou zápasech lovit míč ze své sítě třináckrát. Utkání začalo o dvacet minut později. Důvodem byl pozdní příjezd sudího Buly, který ovšem posléze zápas zvládl s bravurou. Ujčov vstoupil do utkání aktivněji a hosté se urputně bránili.Paradoxem proto byl vedoucí gól hostů po rychlé akci po křídle, kdy se prosadil hostující hráč Miroslav Svoboda. Domácí se však nesložili a ještě více soupeře zatlačili. Výsledkem byly nádherné kombinační akce, ve kterých se v zakončení postupně prosadili ve 29. minutě nová akvizice z Víru Jakub Sedler a skóre otočil po tlačenici ve vápně ve 40. minutě Michal Dvořáček. Domácí odcházeli do šaten spokojeni a s vědomím, že budou muset v druhém poločase urputně bránit dobře rozehraný zápas.

Domácí výhru udrželi

Druhý poločas domácí museli prostřídat sestavu a hosté se přeci jen dostávali více do hry a v úseku mezi 55. až 65. minutou byli snad i lepším týmem. Domácí tlak ustáli a po brejkových situacích mělo být skóre daleko výraznější, ale hostující gólman Martin Petr čaroval. Šance Přemka Ryby, Pavla Rotkovského i dalších volaly po brance. Té se diváci nakonec už nedočkali a tak domácí po takticky a bojovně zvládnutém konci utkání brali tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík, trenér Ujčova: Utkání se pro nás nevyvíjelo dobře, ale bojovností a srdcem, což nebývalo poslední dobou zvykem, jsme výsledek otočili a jak je mým zvykem, své hráče pochválím. Hosté dnes tahali za kratší konec a skóre vinou výborného výkonu brankáře hostí nebylo výraznější. Po debaklu ve Štěpánově jsme předvedli charakter a doufám, že na to v příštích zápasech navážeme.

TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách, trenér Rovečného: Je škoda, že se naše mužstvo po vedoucí brance M. Svobody nechalo zatlačit a domácí během deseti minut dokázali zápas otočit. I když jsme do poslední minuty hráli o vyrovnání, tak je výsledek pro domácí zasloužený, jelikož si během zápasu vytvořili více brankových příležitostí.



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Mareš [-] , P. Němec [-] , J. Štourač [-] (46. O. Jančík [-] ) , Z. Mitáš [-] - P. Mitáš [-] (82. J. Nedoma [-] ) , J. Sedler [-] , M. Dvořáček [-] , P. Rotkovský [-] - J. Večeřa [-] , P. Ryba [-] (88. P. Mareš [-] )

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - T. Prudký [-] , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-] (80. M. Dlouhý [-] ) - M. Hanuš [-] , M. Svoboda [-] , P. Žila [-] , P. Svoboda [-] - M. Ondráček [-] (79. J. Fousek [-] ) , R. Polách [-] (46. P. Večeřa [-] )

ŽK: 75. J. Mareš - 52. M. Bartoň , 75. P. Žila , 77. M. Hanuš .
Hráči zápasu: Z. Mitáš - M. Petr .
Místo: Ujčov. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Bula Nikola - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.