Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví doma napotřetí konečně vyhrálo


Branky


0

Jívoví v domácím prostředí zatím ztrácelo a nepřipsalo si ani bod. V zápase proti rezervě Radostína domácí konečně zabrali a nadělili soupeři půl tucet branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jívoví se trefilo jednou

Do utkání nastupovali domácí s tím, že nebudou dlouho držet míč na kopačkách, ale rychle rozehrávat. Radostín je pro Jívoví nepříjemný soupeř svou důraznou hrou. S Radostínem nemají domácí  zrovna nejlepší statistiky a z posledních čtyř utkání s ním vyhráli jen jednou. Do zápasu šel domácí Santus v kompletní sestavě a bylo to na hříšti znát. Pohyb byl dobrý, soupeř se téměř nedostával k míči, jen přihrávka vázla. V 8. minutě se poprvé málem měnilo skóre v zápase. Po příhrávce Jakuba Koukoli se trefil Roman Havlíček, ale radost domácím vzal ofsajd.  V 15. minutě se po krásné kombinaci ocitl sám před bránkářem Petr Pálka, na dvakrát se však nedokázal prosadit. První branka přišla v 33. minutě utkání, kdy se po uvolnění ze strany trefil Zdeněk Holubář a stav se poprvé měníl. V prvním poločase zůstal stav již 1:0. Za zmínku stojí ojedinělá akce hostí, s kterou si dobře poradil brankář Michal Štryncl.  

Koncert domácích ve druhém poločase

Druhou část hry začalo Jívoví aktivně a  zlepšilo přihrávku. Soupeř marně hledal způsob, jak se dostat k míči. Na druhý gól si 50 přítomných diváků muselo počkat až do 57. minuty. Mirek Koukola vystřelil z pětadvaceti metrů krásnou střelou k tyči a od té doby bylo na hříšti jen jedno mužstvo. V 70. minutě navýšil vedení domácích Zdeněk Holubář. Roman Havlíček utekl po křídle a Zdeněk Holubář pohlednou akci dokončil 3:0. V 74. minutě se také dočkal branky domácí kanonýr Jindra Horký, který zakončil individuální akci - 4:0. Stejný hráč poté ještě dvě vyložené šance zahodil. V 83. minutě se trefil také kapitán domácích Vít Havelka, který se protáhl z obrany a svoji krásnou akci zakončil blafákem brankáři Poulovi. Ten pak jen mohl sledovat Havelku, jak zasunul míč do prázdné branky. Tlak mládého jívovského mužstva jehož věkový průměr na hřišti byl necelých jedenadvacet roků, dále pokračoval. Nejhezčím gólem Josefa Lázničky uzavřeli domácí skóre zápasu na 6:0. Spokojení diváci pak po závěrečném hvizdu rozhodčího Ždánského odměnili potleskem výborný výkon a zaslouženou výhru domácích.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
František Uhlíř, trenér Jívoví: Konečně jsme doma zvítězili po velmi dobrém výkonu celého mužstva.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek, trenér Radostína B: Domácí mužstvo na nás nastoupilo hned od prvních minut, které přetavilo do dvougólového vedení po první půlce.Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a na hřišti dominovali hráči domácího týmu.My jsme si dokázali vytvořit snad jen dvě nebo tři nebezpečnější šance a to k nějakému úspěchu opravdu nestačilo.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - P. Pálka [-] , D. Dřímal [-] (70. V. Dvořák [-] ) , V. Havelka [-] , M. Mach [-] - J. Láznička [-] , J. Koukola [-] , M. Koukola [-] , R. Havlíček [-] - Z. Holubář [-] (74. V. Dvořák [-] ) , J. Horký [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - M. Homola [-] , J. Inwald [-] , L. Invald [-] , A. Kališ [-] - J. Pešek [-] , P. Inwald [-] , D. Večeřa [-] , J. Poul st. [-] - P. Kozel [-] , L. Havelka [-] (46. J. Koudela [-] )

Hráči zápasu: M. Štryncl , Z. Holubář .
Místo: Jívoví. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Žďánský Zdeněk - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.