1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov se výhrou posunul na druhé místo


Branky


0

Jimramov se po výhře v Pohledci posunul již na druhou příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl po brance na každé straně

V utkání pátého kola III. třídy se utkal domácí tým Pohledce, který minulou sezónu okusil atmosféru Okresního přeboru. V začátku podzimní sezóny se domácím, ale znovu nedaří po čtvrtém kole uhráli domácí pouhé dva body za dvě remízy. Jimramov naopak po debaklu v prvním kole na hřišti Ujčova, kde obdržel nepopulárního bůra se pomalu rozjíždí. Tři výhry v řadě jsou toho zdárným příkladem. Celé utkání ovlivnil silný vítr. Úvod utkání byl z obou stran opatrný. Nejdříve se osmělili hosté a byla z toho hned gólová radost. V 11. minutě se dostal za obranu Pohledce útočník Ondřej Černý a prostřelil gólmana Dalibora Bramboru. Domácí tým po obdržené brance zvýšil aktivitu. Ve 22. minutě domácí Michal Šajner vtipně rozehrál standartní situaci na nabíhajícího Lukáše Jambora, který odcentroval míč do vápna, kde se ve skrumáži nejlépe orientoval Vít Šaroun a doklepl míč do prázdné brány. V této fázi byl domácí tým lepší, měl několik standartních situací a trefil v 26. minutě tyč. Poločas tak skončil 1:1.

Brankář Brambora nedohrál pro zranění

Druhý poločas začal studenou sprchou pro Pohledec.V 52. minutě po centru z levé strany se přes bránícího hráče otočil hostující Michal Pavelka a nekompromisně prostřelil gólmana Dalibora Bramboru. Domácí tým se snažil o vyrovnání, ale žádnou slušnou šanci si nevytvořil. V 72. minutě se domácím zranil gólman Brambora a díky několikaminutovému přerušení hry se již nedokázal dostat k závěrečnému náporu. Hosté z Jimramova si proto odvezli tři body a posunuli se na druhé místo v tabulce. Naopak domácí Pohledec klesl po prohře na její dno.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica, trenér Pohledce: Naprosto zasloužené vítězství hostů. Dali do zápasu větší chuť a vůli se porvat o výsledek. Po druhém obdrženém gólu jsme směrem dopředu nic nepředvedli. Stylem, jakým jsme se dnes prezentovali, se zápasy vyhrávat nedají. Chybí nám zkušený hráč, který by mužstvo vyburcoval, vzal to v rozhodující chvíli na sebe.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský, trenér Jimramova: Další vydřená výhra. Myslím si, že zasloužená. Více jsme podle mě chtěli zápas vyhrát. Děkuji hráčům za poctivý výkon.



Sestavy


TJ Pohledec
D. Brambora [-] (72. P. Kadlec [-] ) - L. Jambor [-] (82. M. Skalník [-] ) , J. Pustina [-] , M. Šajner [-] , L. Pejchal [-] - V. Šaroun [-] , F. Vašíček [-] (77. J. Švanda [-] ) , M. Pestr [-] (57. A. Jinek [-] ) , M. Fajmon [-] - D. Bártek [-] , L. Novotný [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Nykodým [-] , P. Sedlák [-] , L. Zavadil [-] , P. Sedlák [-] - L. Buchta [-] , J. Buchta [-] , M. Pavelka [-] (83. J. Prüger [-] ) , L. Bednář [-] - O. Černý [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 59. M. Fajmon .
Hráči zápasu: L. Buchta , J. Buchta .
Místo: Pohledec. Počet diváků: 86. Rozhodčí: Prokop Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.