1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry B poprvé v sezóně prohrály


Branky


0

Vedoucí tým III. třídy Béčko Hamrů sice dalo v zápase první branku, ale nakonec bral všechny tři body Ujčov. Ten dvěmi brankami ve druhém poločase otočil skóre utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry vedly v prvním poločase o branku

V šestém kole III. třídy se vedoucí Hamry B postavili v tabulce osmému Ujčovu. Kladiváři nastoupili do zápasu s Ujčovem s odhodláním, prodloužit svoji vítěznou sérii na šest zápasů. A od první minuty nic nenasvětšovalo tomu, že by mělo být něco jinak. Hned v první minutě mohl měnit skóre  Jiří Kolarik, ale brankář Ujčova FrantišekBureš výborně zasáhl. Následně své šance zahazovali M.Gregar, M.Srnský, M. Smejkal. Jediný, kdo dokázal překonat výborně chytajícího brankáře Bureše, byl v 10. minutě  Michal Černý.  Následně své šance zahazovali opět Gregar, Srnský, Sýs. Hostující Ujčov začal domácí trápit až kolem 30. minuty, kdy  dvakrát po standartní situacI nastřelil  břevno. Jenže poločasový výsledek zněl pro domácí Kladiváře 1:0.

Ujčov otočil zápas

Druhý poločas hrál Ujčov odhodlaněji, něco s výsledkem udělat. Odměna přišla v 51. minutě, kdy střelu Pavla Mitáše tečoval František Chlubna tak nešťastně, až skončila za zády bezmocného brankáře Martause. Hamry poté zvýšily svou snahu něco se zápasem udělat. Jenže své šance dále trestuhodně zahazovali. Trpělivě hrající Ujčov byl za svoji bojovnost odměněn v 72. minutě, když za vápnem ke střele napřáhl Michal Dvořáček a jeho lehce tečovaná střela skončila v bráně. Hamry poté bušily do Ujčova jak hluchý do vrat, jenže bez gólového efektu. A tak se zrodila první nečekaná prohra Hamrů B v sezóně. Hamerské Béčko přesto stále zůstává na první příčce tabulky, ovšem jeho náskok na druhé Sněžné se smrklo na pouhé dva body.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Peterka, trenér Hamrů B: Kdybychom v prvním poločase vedli 5:1, tak se nikdo nemohl divit. Jenže fotbal se nehraje na šance, ale na góly. A my jsme dnes dali jenom jeden, hosté dva. A tak si Ujčov veze zásluhou brankáře Bureše tři body domů.

SK Ujčov
Oskar Jančík, trenér Ujčova: Do utkání jsme vstoupili vlažně a domácí nás sevřeli a již první minuta mohla měnit skóre. Postupně se nám vyplatila taktika jednoho útočníka a zahuštění hřiště. Přesto domácí otevřeli skóre. Pak jsme ovládli utkání a domácí zachránili tři břevna. Druhá půle nám vyšla nadstandartně a skóre otočili tečovanou střelou kapitán Mitáš a Dvořáček. Díky Burešovi se skóre neměnilo a vezeme tři body do Ujčova.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
R. Martaus [-] - J. Sláma [-] , Š. Vrša [-] , M. Petrik [-] , F. Chlubna [-] (74. M. Poul [-] ) - J. Kolarik [-] , L. Sýs [-] , M. Srnský [-] (56. K. Suský [-] ) , M. Černý [-] - M. Smejkal [-] (66. A. Zátopek [-] ) , M. Gregar [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - P. Němec [-] , Z. Mitáš [-] , P. Mareš [-] , J. Štourač [-] - P. Mitáš [-] , P. Rotkovský [-] (46. O. Jančík [-] ) , J. Sedler [-] , M. Dvořáček [-] - J. Večeřa [-] , P. Ryba [-]

ŽK: 25. Š. Vrša , 43. F. Chlubna - 13. P. Němec , 34. J. Štourač , 60. P. Mareš .
Hráči zápasu: M. Černý - F. Bureš .
Místo: Hamry nad Sázvou. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Maša Lukáš - Dvořák,Krejčí.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.