4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví se výhrou posunulo do vedení


Branky


0

Souboj dvou celků, které minulý rok hrály o postup do Okresního přeboru, skončil jasnou výhrou Jívoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vytvořili dvougólový náskok

Do utkání nastoupilo Jívoví s tím, že nesmí v žádném případě soupeře podcenit. Rovečné nedává skoro žádné góly, a tak měli domácí obavy, že budou hosté jen bránit a hrát na brejky. To se potvrdilo. Od začátku měli míč na kopačkách domácí a soupeř jen zatažený před šestnáctkou stěží odkopával. První gól nenechal na sebe dlouho čekat. Ve 12. minutě prošel míč po standartní situaci vápnem až ke svátečnímu střelci Mirku Machovi a ten nedal brankáři Miloši Petrovi žádnou šanci. Kombinační hra celého mužstva pokračovala dál a přinesla druhý gól. Po pravé straně se uvolnil v 35. minutě Mirek Koukola a krásnou střelou k tyči nedal brankáři Petrovi žádnou šanci. Do šaten tedy odcházel favorit utkání s dvougólovým náskokem. 

Jívoví přidalo další dvě branky

Ve druhém dějství se hra nezměnila, jen s tím, že se domácím šance nedařilo proměňovat. Brankář Rovečného Petr výborně všechny centry sbíral a se střelami si hravě poradil. Až přišla 65. minuta a po krásném lobu Jakub Koukola vyslal Jindru Horkého a ten se tvrdou střelou nemýlil -3:0. Po třetím gólu se hosté snažili o příhrávku a o útočení, ale to nemělo dlouhého trvání. Pohyb mladého Jívovského Santusu a výborná obrana, která již tři kola nedostala gól, fungovala výborně. Poslední gól padl těsně před koncem, kdy z obrany náběhem Vojta Dvořák, dostal příhrávku a  prvním gólem za dospělé uzavřel skóre na krásných 4:0 pro Santus. Jeden z favoritů na postup do Okresního přeboru se tak poprvé v sezóně vyhoupl na první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
František Uhlíř, trenér Jívoví: Jívoví vyhrálo zaslouženě a věřím, že budeme pokračovat v takových výkonech i v dalších zápasech. Velký dík všem hráčům i za fanoušky.

TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách, trenér Rovečného: Do utkání jsme nastoupili v hodně oslabené sestavě a po laciné první brance, kterou jsme inkasovali v 12. minutě bylo jen otázkou času, kdy přijdou další. Vzhledem k velké převaze domácích je pro nás výsledek ještě celkem lichotivý.



Sestavy


FC Santus Jívoví
T. Dřímal [-] - P. Pálka [-] , D. Dřímal [-] (68. V. Dvořák [-] ) , V. Havelka [-] (87. J. Hejtmánek [-] ) , M. Mach [-] - Z. Holubář [-] , M. Koukola [-] , R. Havlíček [-] , J. Koukola [-] - J. Horký [-] , S. Krejčí [-] (75. J. Požár [-] )

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - M. Hanuš [-] , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-] - K. Jančík [-] , M. Svoboda [-] , P. Žila [-] , P. Svoboda [-] (60. P. Večeřa [-] ) - M. Dlouhý [-] , M. Petr [-]

ŽK: 44. V. Havelka , 88. J. Hejtmánek .
Hráči zápasu: M. Mach .
Místo: Jívoví. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Štefka Stanislav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.