2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec výhrou opustil poslední místo v tabulce


Branky


0

V důležitém zápase domácí hráči Pohledce vydřeli výhru 2:0 nad Béčkem Radostína a opustili poslední příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě branky

V sedmém kole III. třídy přivítal v domácím prostředí Pohledec rezervu Radostína. Domácí fotbalisté po katastrofálním vstupu do podzimní části sezóny byli přikováni na posledním místě tabulky. Domácí čekající na první výhru v soutěži měli v Radostíně schůdného soupeře k poražení. Rezerva Radostína zatím všechny venkovní zápasy prohrála, spoléhá se především na výkony před vlastními diváky, kde naopak body rozdává velmi zřídka. Na výborně připraveném pažitu nastoupil domácí tým s odhodláním, konečně ukončit dlouhou sérii bez vítězství a poprvé v nové sezóně si připsat tři body. Pohledec byl v prvním poločase jasně lepším týmem, na hráčích byla vidět chuť do hry a dobrý výkon byl podtržen patřičnou bojovností. A tak se domácí zaslouženě radovali z vedení. V 7. minutě Michal Pestr zatočil míč přímo z rohu do brány - 1:0. Hosté spoléhali na nakopávané balóny, ale s tím si pozorná obrana v čele s gólmanem Daliborem Bramborou poradila. A tak domací přidali druhou branku. Prosadil se těsně před odchodem do kabin ve 43. minutě Luboš Novotný - 2:0. Domácí odcházeli na poločasovou přestávku spokojeni a s nimi i čtyřicet věrných diváků.

Domácí si výsledek pohlídali

Druhá půle začala tlakem domácích, ale všechny šance skončily mimo branku. Pohledec držel míč na kopačkach, ale další góly nepřicházely. I hosté měli dvě tutovky, ale brankář Dalibor Brambora vše pochytal. Tak domácí mohou zaslouženě slavit první vítězství v sezóně. Vítězství katapultovalo domácí na desátou příčku v tabulce, ale spodek tabulky je hodně našlapaný. Hostům z Radostína patří příčka devátá.



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica, trenér Pohledce: Zasloužené vítězství našeho týmu. Hráči podali zodpovědný, bojovný a týmový výkon. Konečně jsme se vypořádali s druhým poločasem. Je to povzbuzení do dalších zápasů.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek, trenér Radostína B: Od začátku zápasu jsme působili unaveným dojmem a nemohli se dostat do zápasového tempa. Soupeř nás předčil hlavně ve svém nasazení a vůlí uhrát tři body.



Sestavy


TJ Pohledec
D. Brambora [-] - L. Pejchal [-] , J. Pustina [-] , V. Šaroun [-] , O. Žák [-] - M. Pestr [-] , P. Skalník [-] , M. Fajmon [-] , M. Dostál [-] - D. Bártek [-] , L. Novotný [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
J. Poul [-] - A. Kališ [-] , J. Inwald [-] , L. Invald [-] , P. Inwald [-] - D. Večeřa [-] , M. Gregar [-] , M. Homola [-] , P. Gregar [-] - P. Kozel [-] , J. Koudela [-]

ŽK: 32. O. Žák , 58. J. Pustina - 32. J. Inwald , 61. P. Kozel .
Hráči zápasu: D. Brambora , M. Fajmon , P. Skalník , M. Pestr .
Místo: Pohledec. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Salaš Patrik - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.