2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov B konečně vyhrál za tři body


Branky


0

Souboj dvou celků, které se krčily na dně tabulky, byl šťastnější domácí tým Štěpánova B, který tak opustil poslední místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili v deseti hráčích

V utkání osmého kola III. třídy proti sobě nastoupily dva celky, které okupují spodní patra tabulky. Štěpánovské rezervě patřila poslední čtrnáctá příčka, hosté z Pohledce na tom byli o něco lépe a byli desátí. V posledním domácím zápase inkasovali štěpánovští od Jívoví potupnou desítku. Čekalo se tedy v jakém rozpoložení domácí rezerva nastoupí. Domácí nastoupili v úvodu pouze v deseti hráčích. To jakoby poznamenalo i hostující tým, který tento handicap nedokázal využít, ba naopak svoji hrou se přizpůsobil. I přesto si hosté v prvních dvaceti minutách vytvořili dvě čistě gólově šance, ale ani zakončení Michala Dostála a Víta Šarouna neskončilo brankou. Domácí  postupně doplnil svůj tým a hra se vyrovnala. Štěpánov postupně přebral iniciativu, ale nebezpečnou střelu zlikvidoval pozornýDalibor Brambora. Přesto první poločas vyhrál domácí tým. Po nedorozumění hostující obrany se domácí dočkali gólu do šatny v 44. minutě Dominikem Fialou.

Jan Veselský zařídil tři body

Druhý poločas hosté nastoupili aktivně a Vít Šaroun v 55. minutě vyrovnal střelou z dálky na 1:1. Hosté přebrali vývoj hry, ale domácí tým je potrestal a dostal se do vedení, po narážečce Davida Kintra se trefil Jan Veselský. Následně ještě neproměnil penaltu Volodymyr Kovalchuk, kterou s přehledem chytil nejlepší hráč zápasu Dalibor Brambora. Hosté měli svoje možnosti, ale ani hlavička Michala Šajnera a Víta Šarouna se neujala. Domácí po závěrečném hvizdu rozhodčího Jaroslava Judy mohli slavit tři body a vystřídali Pohledec na desátém místě v tabulce. Pohledec klesl na místo jedenácté.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Ivo Jílek, trenér Štěpánova B: Prvních dvacet minut jsme hráli o deseti než přijelo na zápas trio hráčů. V zápase jsme měli více ze hry a zaslouženě jsme si připsali tři body.

TJ Pohledec
Michal Laštovica, trenér Pohledce: Zápas jsme si prohráli v prvním poločase naší naivní hrou. Dnes vyhrál šťastnější, ne lepší tým.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
M. Hulák [-] - R. Hrubeš [-] , V. Kovalchuk [-] , O. Nečesánek [-] , M. Kolář [-] (33. V. Kutnyk [-] ) - Z. Kučera [-] (46. J. Lukášek [-] ) , J. Hanák [-] , D. Kintr [-] , J. Veselský [-] - I. Jílek [-] , D. Fiala [-]

TJ Pohledec
D. Brambora [-] - M. Šajner [-] , L. Jambor [-] , J. Pustina [-] , L. Pejchal [-] - P. Skalník [-] , M. Pestr [-] (65. A. Jinek [-] ) , M. Fajmon [-] , V. Šaroun [-] - L. Novotný [-] (68. M. Skalník [-] ) , M. Dostál [-] (58. J. Rous [-] )

ŽK: 27. D. Fiala , 56. O. Nečesánek , 80. J. Veselský - 70. M. Šajner .
Hráči zápasu: O. Nečesánek , I. Jílek - V. Šaroun , D. Brambora .
Místo: Štěpánov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Juda Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.