3:1
(2:0)
89. J. Horký (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Hamrů vyhrálo šlágr kola


Branky


23. D. Havlík (p.) , 37. M. Smejkal , 73. M. Srnský - 89. J. Horký (p.)
0

V utkání dvou vedoucích celků tabulky byly nakonec úspěšnější domácí Hamry B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát skórovali

V osmém kole III. třídy na sebe narazily dva vedoucí celky soutěže. O skóre horší domácí Kladiváři hostili vedoucí celek Santusu Jívoví. Hosté měli za sebou úspěšnou sérii čtyř vítězství po sobě. Dosažené skóre z těchto zápasů 24:3 budilo v táboře domácích zajisté velký respekt. Do zápasu vstoupily oba celky opatrně. První se osmělili domácí. V 8. minutě po akci, kterou založil Dominik Havlík, si jeho zpětná nahrávka našla Miloše Smejkala, který ale vysoko přestřelil. V 10. minutě se na hranici malého vápna objevil od prvních minut velice aktivně hrající Havlík, ale v obrovské šanci mířil pravou nohou nad horní roh branky Tomáše Dřímala. V 17. minutě se uvnitř šestnáctky uvolnil Jiří Kolarik a jeho přízemní střelu vytáhl Dřímal po výborném zákroku na roh. Z následně zahraného rohového kopu se před Dřímalem objevil zcela volný František Chlubna, ale jeho hlavička směrovala doprostřed brány, kde byl opět připravený Tomáš Dřímal. Domácí Hamry byly v těchto minutách pány na hřišti. Ve 23. minutě přišla první změna skóre v zápase. Po kontaktu Víta Havelky s Michalem Srnským, odpískal rozhodčí Jaroslav Šoustar velice přísný pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Dominik Havlík a střelou k levé tyči nedal Dřímalovi žádnou šanci. První vážnější střelu v zápase Jívoví vyprodukovalo ve 28. minutě zápasu, kdy ale míč odražený za šestnáctku, Miroslav Koukola poslal pět metrů nad bránu střeženou Lukášem Bencem. V 37. minutě tak udeřilo v zápase podruhé a opět to bylo na domácí straně. Po dlouhém autovém vhazování míč propadl až na malé vápno, kde zůstal osamocen Miloš Smejkal a s nabídnutou šancí si hravě poradil -2:0. Posledních pět minut první půle patřilo hostům, kteří se konečně probudili a začali být nebezpeční. Ve 42. minutě zahrával Jindřich Horký přímý kop, jeho prudkou střelu nadzvedla zeď a míč skončil jen těsně nad Bencovou brankou. Po následném rohu hlavičku hostí zblokovala domácí obrana. Ve 44. minutě opět Horký napřáhl, ale jeho prudkou střelu pod břevno Benc bravurně vytěsnil na další roh. O minutu později přišla další střela, nyní z kopačky Miroslava Koukoly, ale Benc byl znovu na místě. První poločas vyzněl až na závěrečnou pětiminutovku jasně ve prospěch domácích Kladivářů.

Snaha hostů ve druhé půli body nepřinesla

Do druhé poloviny zápasu vstoupili jako polití živou vodou hosté. Pozornost Bence vyzkoušel nejprve z 25 metrů Josef Láznička. V 52. minutě stáli při domácích všichni svatí. Nejprve trefil břevno hlavou Josef Láznička, aby druhou dorážku dobíhajícího Zdeňka Holubáře opět zastavilo břevno Bencovi brány. Následný souboj těsně za malým vápnem posoudil rozhodčí Šoustar jako nedovolený, ale pískal se jen nepřímý volný kop. K němu se postavil Horký, ale hradbu těl před sebou nepropálil. Následující minuty se na hřišti přiostřilo a utkání začalo být vyhrocenější. V 58. minutě to opět zkoušel ze střední vzdálenosti Miroslav Koukola, ale jen vyprášil Bencovi rukavice. V 60. minutě se ke slovu dostali konečně i domácí, ale střela Jiřího Kolarika z voleje skončila pět metrů vedle branky. Jívoví bylo v této fázi jasně lepším týmem, domácí Kladiváři se soustředili na defenzivu. V 73. minutě házeli domácí opět z levé strany aut, ten minuli dva hráči hostí a Michal Srnský měl jednoduchou roli, zasunout míč z malého vápna do branky potřetí. Hosté se nevzdávali a chtěli alespoň kosmeticky upravit skóre zápasu. V 75. minutě se protáhl po levé straně Horký, po několika kličkách se dostal až k brankové čáře, kde posunul míč pod sebe na nabíhajícího Romana Havlíčka, který ale jen rozezvučel potřetí brankovou konstrukci Bencovi branky. Domácí se v těchto fázích soustředili jen na obranu. V útoku hrozili jen sporadicky. Po jedné ojedinělé akci zaútočilo v 78. minutě trio Havlík, Hrstka, Srnský a posledně jmenovaný po pěkné kombinaci zakončil jen těsně vedle. V 82. minutě ještě natáhl k dělovce z 30 metrů Michal Černý, ale Tomáš Dřímal jeho dělovku vyrazil na roh. Poslední moment zápasu přišel v 89. minutě zápasu, kdy sporný faul na kapitána hostí Víta Havelku posoudil rozhodčí Jaroslav Šoustar jako nedovolený a kopala se druhá přísná penalta v zápase. K té se postavil nejlepší střelec soutěže Jindřich Horký a střelou doprostřed branky zkorigoval skóre na konečných -3:1.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Michal Petrik, kapitán Hamrů: Zápas jsme zvládli výborně takticky. Na soupeře jsme se dobře připravili a v obraně hráče Jívoví skvěle pohlídali. I dopředu jsme nehráli špatně, a tak jsme zaslouženě vyhráli, i když se nám moc nevěřilo. Přesvědčili jsme, že máme kvalitní mužstvo.

FC Santus Jívoví
František Uhlíř, trenér Jívoví: Nic jiného mě nezbývá než domácím pogratulovat ke třem bodům. Ze čtyř možností nám dali tři branky. Z toho jeden z penalty!!! a dva z autu. Nehrál se fotbal hodný postavení obou celků v tabulce, kdy hrál první s druhým. Byl to boj, který byl tak kouskovaný, že se ani jedno mužstvo nedostalo do hry, natož do nějaké kombinace. Jsme rádi, že jsme ve zdraví odjeli.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - M. Petrik [-] , J. Sláma [-] , M. Černý [-] , K. Tesař [-] - Š. Vrša [-] (83. M. Poul [-] ) , J. Kolarik [-] , F. Chlubna [-] , D. Havlík [-] (79. A. Zátopek [-] ) - M. Smejkal [-] (74. D. Hrstka [-] ) , M. Srnský [-] (89. R. Martaus [-] )

FC Santus Jívoví
T. Dřímal [-] - M. Mach [-] , P. Pálka [-] , V. Havelka [-] , D. Dřímal [-] - J. Láznička [-] , J. Koukola [-] (63. S. Krejčí [-] ) , M. Koukola [-] , R. Havlíček [-] - Z. Holubář [-] , J. Horký [-]

ŽK: 29. F. Chlubna , 51. J. Kolarik , 57. M. Srnský , 88. M. Černý .
Hráči zápasu: L. Benc , M. Srnský , K. Tesař .
Místo: Hamry nad Sázvou. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šoustar Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.