Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov vyloupila rezerva Křižanova


Branky


0

Ujčov, který pět zápasů po sobě neprohrál a vystoupal až na pátou příčku tabulky, se tentokrát musel sklonit před rezervou Křižanova, kterému podlehl 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se nenudili a viděli čtyři branky

V utkání desátého kola III. třídy se střetly v tabulce pátý Ujčov a desátý Křižanov B. Domácí byli po sérii úspěšných zápasů favority. Začátek utkání byl oboustranně opatrný, domácí měli mírnou územní převahu, ale k zakončení se kloudně nedostali. Hosté se postupně otrkávali a domácí obrana jim nabízela spoustu prostoru. A tak jak už to tak bývá, namísto, aby se prosadil domácí favorit, udeřili hosté po rychlé akci ze 34. minuty, kdy se prosadil hráč č. 10. Domácí okamžitě reagovali a po sérii nahrávek se dostali do šance, kterou chladnokrevně využil Přemek Ryba ve 36. minutě - 1:1. Hosté ovšem odpověděli ješte rychleji, rozehráli ze středu hřiště dlouhý balón a díky velmi špatně fungující defenzivě Ujčova se dostali hned do dvojitého zakončení a bylo to - 1:2 ve 37. minutě. Domácí opět zapnuli na plné obrátky a výsledkem tlaku byla ruka jednoho z hostujících beků-penalta. Míša Dvořáček 40. minuta - 2:2. První poločas nabídl opravdu mnoho a do kabin se šlo přece jen lépe hostům.

Křižanov B vstřelil branku a rozhodl

Druhou půli zahájili opět lépe hosté, domácí družina dnes byla pouze stínem toho úspěšně fungujícího týmu, který vystoupal až na pátou příčku tabulky. Rozhodnutí přišlo v 57. minutě, kdy se hosté dostali sporně k standartní situaci, po které centr prošel celým domácím vápnem a hosté jej uklidili do sítě. Domácí se pak pokusili hrou na tři útočníky výsledek zvrátit, ale dnes Ujčovu souzeno nebylo. Ujčov se po tomto zápase propadl na sedmou příčku v tabulce. Béčko Křižanova se posunulo na místo deváté.


Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík, trenér Ujčova: Nedokázali jsme navázat na velmi dobré předešlé výkony a hosté zaslouženě zvítězili. Dnes se nám nedařilo vůbec nic, defenziva hrála nekompaktně a z toho souvisel i velmi špatný přechod do útočné fáze, kde jsme nejsilnější. Bohužel, i díky vynuceným změnám v sestavě, jsme domácí diváky moc nepotěšili.

SK FC Křižanov B
Petr Hladík, trenér Křižanova B: Náš nástup do zápasu byl velmi špatný. Domácí toho ale nedokázali využít. My jsme je za to dokázali potrestat gólem po pěkné akci dvojice Pavlík, Částek. Od té doby až na posledních asi dvacet minut jsme byli podle mého názoru lepším i fotbalovějším týmem. Hlavně jsme ale chtěli vyhrát víc než domácí, což bylo bohužel na hřištích soupeřů poprvé v sezóně.



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Hlaváček [-] , J. Mareš [-] , J. Štourač [-] , Z. Mitáš [-] - P. Mareš [-] , P. Mitáš [-] , P. Němec [-] , M. Dvořáček [-] - J. Hanák [-] , P. Ryba [-]

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Stupka [-] , M. Burian [-] , P. Hladík [-] , J. Klobása [-] - T. Plocek [-] (66. M. Sklenář [-] ) , M. Vítek [-] , O. Hlushchenko [-] , J. Pavlík [-] - M. Částek [-] (85. J. Uhlíř st. [-] ) , M. Broža [-]

ŽK: 52. J. Mareš , 73. P. Ryba - 76. M. Sklenář .
Hráči zápasu: P. Mitáš - M. Částek .
Místo: Ujčov. Rozhodčí: Šoustar Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.