3:2
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Štěpánova vydřelo důležité tři body


Branky


0

Rezerva Štěpánova si výhrou nad Rovečným vylepšila třemi body pozice před jarními zápasy, ve kterých bude bojovat o udržení v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vytvořili dvoubrankový náskok

V posledním podzimním 13. kole se za krásného počasí střetla domácí rezerva Štěpánova a Rovečné. Domácí Štěpánov šel do utkání s neradostnou sérií šesti prohraných zápasů v řadě, které domácí rezervu přikovalo na poslední příčku tabulky. Rovečné se před tímto vzájemným zápasem nacházelo na devátém místě, ale s minimálním bodovým náskokem na konec tabulky. V zápasech venku se Rovečnému moc nedaří a ze šesti zápasů přivezli jeho hráči jen tři body a inkasovali nejvíce branek ze všech týmů III. třídy. V minulé sezóně si ale Rovečné v obou případech vyšláplo na svého dnešního soupeře a dvakrát ho porazilo. Ve Štěpánově vyhrálo 3:2, v domácím prostředí dokonce 5:0. Hosté pro ně do netradičního sobotního výkopu nastoupili bez pěti hráčů základní sestavy. Od začátku utkání se domácí do svého soupeře zakousli a před brankou Martina Petra bylo pořádně horko. Již ve druhé minutě se měnilo na ukazateli skóre. Po centru z pravé strany nechala obrana Rovečného osamoceného Tomáše Samka, který se hlavou přesně trefil k tyči - 1:0. Domácí nadále svého soupeře tlačili a hrozili především ze vzduchu. V 15. minutě po rohovém kopu se podruhé v zápase a opět hlavou prosadil Tomáš Samek - 2:0. Do konce poločasu se valil na branku Petra jeden útok za druhým a jen díky výborným zákrokům hostujícího brankáře to nebylo do přestávky daleko více. Hlavně dvojice Ukrajinců v domácím dresu neproměnila alespoň čtyři tutové šance. Do kabin tak mířili v lepší náladě domácí hráči a s nimi na poločasovou klobásu i devadesát spokojených diváků.

Rovečné již vyrovnat nestačilo

Do druhého poločasu přišli hosté s odhodláním, zápas zvrátit na svoji stranu. Jejich snaha se začala vyplňovat hned ve 48. minutě. Hosté zahráli ostrým centrem roh, který našel hlavu Petra Žily, který zápas zdramatizoval - 2:1. Naděje hostů ale  trvala jen sedm minut. To domácí vyšachovali obranu Rovečného a po přihrávce od lajny pod sebe se Volodymyr Kovalchuk nemýlil - 3:1. Hosté ale ve druhé půli nehráli tak odevzdaně, jak v poločase prvním a za deset minut to bylo znovu o branku. Po centru z pravé strany propadl míč mezi domácími obránci a Karel Jančík sám před domácím brankářem Martinem Hulákem již věděl, jak poslat míč do sítě - 3:2. Do konce zápasu zbývalo ještě něco přes dvacet minut, ale domácí obrana již vyrovnání nedovolila. Rovečné se dostalo do dvou náznaků šancí, které ale nedotáhlo do zdárného gólového vyjádření. Domácí tak mohli slavit po dlouhém šestizápasovém půstu opět výhru za tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách, trenér: V sobotním termínu jsme se museli obejít bez pěti hráčů základní sestavy. V první půli byl jasně lepší Štěpánov a mohl klidně vyhrávat o pět branek. Náš brankář Martin Petr nás ale podržel. Ve druhém poločase se po vystřídání obou Ukrajinců hra srovnala a dokonce jsme soupeře i přitlačili, ale vyrovnat se nám již nepodařilo.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
M. Hulák [-] - R. Hrubeš [-] , J. Hanák [-] , O. Nečesánek [-] , L. Macinský [-] - V. Kovalchuk [-] (72. J. Lukášek [-] ) , D. Kintr [-] , T. Samek [-] (79. M. Kolář [-] ) , D. Fiala [-] - V. Kutnyk [-] (58. M. Kučera [-] ) , J. Veselský [-]

TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - T. Prudký [-] (66. D. Buršīk [-] ) , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-] - K. Jančík [-] , M. Ondráček [-] , P. Žila [-] , M. Hanuš [-] - M. Bezectný [-] , M. Petr [-]

ŽK: 29. V. Kutnyk , 70. V. Kovalchuk , 81. D. Fiala .
Hráči zápasu: M. Petr , K. Jančík , M. Petr .
Místo: Štěpánov. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Beneš Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.