2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov přehrál Pohledec


Branky


19

Věchnov přehrál o branku Pohledec, když o své výhře rozhodl ve druhém poločase po brance střídajícího Pečinky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Po nevydařeném derby v Rožné se před domácími tribunami představili věchnovstí fotbalisté, aby se utkali proti týmu z Pohledce. Vstup do utkání vyšel lépe hostům, protože hned z první akce se rozvlnila domácí síť, kdy po chybě gólmana Starého doražel Karmazin. V minutě jedenácté pelášil sám proti strážci svatyně Pohledce Kubík, jenže Hájek výborným zákrokem nedovolil obsluze světelné tabule aby těch jedniček bylo na tabuli více. Pohledec i nadále lépe kombinoval a snažil se skóre navýšit jenže střela, která by jakkoliv ohrozila brankovou konstrukci či brankáře Starého se nenašla. Jednu vykouzlil domácí Kroupa, který před odletem do Španělska hrál výborný zápas. V osmnácté minutě s dobrých dvaceti metrů krásnou střelou rozezvučil levou tyčku Hájkovi branky. O vyrovnání se nakonec postaral Jirka Bílek, kterého našel výborně kopnutým rohem Petr Soudek a prvně jmenovaný se hlavou postaral o srovnání skóre. O rozruch se těsně před přestávkou postarali domácí Šípek a hostující Novotný, protože po autovém vhazování se potkali v souboji o míč hlavami a v hledišti se hledali zdravotníci. Šipek v zápase pokračoval, ale Novotný se do hry už nevrátil. 

Střídající Pečínka rozhodl

Druhá půlka začala deštěm a nepříliš pohlednou podívanou. Akcí jak šafránu a líbivých fotbalových myšlenek ještě míň. Hostům se nedařilo vyvézt míč z vlastní poloviny a domácím chyběla přesnost ve finální fázi útočné akce. Za zmínku stojí akce z šedesátéosmé minuty kdy opět po rohovém kopu Petra Soudka a hlavičce Vrbky vytáhl opět skvělý zákrok Hájek. Osm minut před koncem ukázal domácí Pečinka, že dobře provedené střídání je doménou dobrých stratégu, ale také o štěstí, protože Pečinka byl šest minut na hřišti, vystřídal kamaráda, který ho po dlouhé době přivedl na fotbal a vstřelil vítězný gól. Dlouhý aut k němu propadl a důrazem jej dostal až za záda skvěle chytajícího Hájka. Po té se ještě Pohledec vzepřel ke tlaku a vyrovnání skóre. Po několika rozích se v poslední minutě naskytla možnost přímého volného kopu, který propadl až na nohu Šolce, a ten v tváří tvář brankáři Starému nechal odčinit golmanovo zaváhání ze začátku utkání a skóre nesrovnal. Po té se již mohli domácí radovat ze zasloužených tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Výkon, který jsme podali byl dobrý, hlavně v druhé půlce, kdy jsme Pohledec k ničemu nepustili a gólem navrátilce Míry Pečinky jsme vyhráli. Tentokrát proběhl zápas v poklidu a to zásluhou výborně pískajíciho rozhodčího. Většina naších zápasů s Pohledcem nemá tak klidný průběh.




Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - P. Kubík [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , I. Patočka [-] (46. T. Bukáček [-] ) , P. Kučera [-] , J. Šípek [-] (79. M. Pečinka [-] ) , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , J. Vrbka [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - M. Žák [-] , T. Šolc [-] , M. Fajmon [-] , J. Vašík [-] (54. J. Švanda [-] ) , D. Bártek [-] , F. Karmazín [-] , L. Novotný [-] (44. T. Hromádka [-] ) , V. Šaroun [-] , J. Pustina [-] , B. Puchýř [-]

ŽK: 34. M. Žák , 84. D. Bártek , 86. B. Puchýř .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - KOLBÁBEK Dalibor (N), KOLBÁBEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Ondřej Ostrýž
Tip experta: výhra domácích

Zde musím dát jasně nás. I když počet hráčů a celkově sestava bude zase jedna velká neznámá. Konečně dá gól Soudy a tutovka Buky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza