3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj v popředí tabulky ovládl domácí Ujčov


Branky


19

Souboj v popředí tabulky ovládl domácí Ujčov, který přehrál Polničku zásluhou druhé půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Na skvěle připraveném place ( Nečkovi velké díky, jako travníkář zaslouží pochvalu) se odehrál souboj týmů,které atakují nejvyšší pozice.Hra tomu odpovídala a na úroveň hodně prevyšovala kvalitu soutěže. Ujčov měl mírnou převahu a diktoval tempo hry,hosté však neustále domácí udržovali v pozornosti díky svým rychlým výpadům. První půle však branku nepřinesla.

Druhá půle v režii Ujčova

Hned v 49. minutě se měnilo skóre, domácí si svou aktivitou vytvořili další z mnoha standardek a Jančík překvapil přízemní střelou z hranice šestnáctky jinak výborného brankáře hostí Martina Chybu - 1:0. Netrvalo dlouho a po asi nejpovedenější akci zápasu si travníkář Nečko zaběhl za beky hostí a suše posunul pas ze středu hřiště do sítě 53.minuta - 2:0. Ujčov získal klid a jistotu a sebevědomí, Michal Dvořáček zesměšnil postupně asi 5 hráčů soupeře a pak nezištně našel Přemka Rybu, který ač v zimě odtrénoval za celou dobu 2 minuty,prokázal instinkt zabíjáka a v 79. minutě procedil míč do sítě potřetí. Hosté se už na žádný odpor nezmohli a Ujčov tak zaslouženě slavil s diváky další vítězství.Příští kolo zajíždí Ujčov do Měřína a Polnička přivítá v derby na domácím trávníku Hamry B. 



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík, vedoucí týmu: Jsme na vítězné vlně a ani dneska nás nikdo nemohl ohrozit. Opět od začátku bylo patrné kdo bude diktovat tempo hry . Ačkoliv hosté mezi vápny nehráli vůbec špatně a individuální kvality také prokázali, nestačilo to. Za mě osobně jsem konečně po 100 letech také přispěl golově což jen odpoutalo naši golovou produkci. Za týden jedeme v sobotu do Měřína, kde s beckem odehrajem další špíl o špicu.

TJ Sokol Polnička
František Kotík:: Po průtrži mračen před odjezdem na zápas v Polničce se další průtrž tentokrát změn v sestavě, dostavila v kabině v Ujčově. Na mnoha hráčích byl vidět sobotní pobyt v ozdravných zařízeních, ale jsem rád, že se na to nevys… a byli dovezeni, už takhle je nás sakra málo. Prvnímu poločasu dominovali po jindy gólových střelách oba brankáři, domácí měli až po velké vápno hru pod kontrolou a to i díky velkému množství našich faulů, ke konci poločasu se hra vcelku vyrovnala a tak se šlo do kabin za stavu 0:0. Ve druhé půlce jsme dostali smolný gól z trestňáku a za pár minut domácí přidali ještě jeden, hra se otevřela, domácí chodili do otevřené obrany a nás směrem dopředu sráželo obrovské množství nepřesností, třetí gól opět po sérii několika chybiček a bylo hotovo. O víkendu nás čekají tři zápasy ve třech dnech, takže jedeme dál, důležité je se z toho neposrat (smích).



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - D. Nedoma [-] , P. Němec [-] , P. Mitáš [-] (79. L. Dvořáček [-] ) , Z. Josífek [-] , P. Rotkovský [-] (66. P. Ryba [-] ) , M. Dvořáček [-] , R. Čuhel [-] , J. Štourač [-] (58. P. Mareš [-] ) , O. Jančík [-] , P. Mitáš [-]

TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - J. Zachara [-] , L. Klement [-] (86. K. Pohanka [-] ) , B. Ambrož [-] , L. Bulíček [-] , J. Pálka [-] , Z. Holas [-] , R. Gančev [-] , F. Kotík [-] , R. Klement [-] , Z. Sedlák [-]

ŽK: 84. R. Čuhel - 10. F. Kotík , 33. Z. Sedlák .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - HLADÍK Jiří, MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Ondřej Ostrýž
Tip experta: remíza

Asi nejatraktivnější zápas kola. M. Dvořáček se prosadí a možná i Přéma, ale i tak se Polnička nevzdá a dotáhne to na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů