1:1
(1:0)
83. T. Šolc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Losenici se body dělily


Branky


19

V Losenici se body dělily a Pohledec si tak odvezl bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká Losenice šla do vedení

Začátek zápasu se domácímu týmu skvěle povedl, když již v 21. minutě musel hostující gólman lovit míč za svými zády, když se dokázal zapsat do střelecké listiny Neubauer Tomáš - 1:0. Hosté si jistě přáli a pevně doufali ve vyrovnávací branku. Také domácí si vypracovali nějakou tu šanci, ale stav skóre se neměnil. Gólmani obou týmů tak dokázali udržet čistá konta a tak se šlo do kabin jen za hubeného vedení domácích v poměru 1:0. Zápas byl tak do druhé půle zcela otevřen a diváci se tak mohli těšit co předvedou obě mužstva po pauze.

Střídající Šolc vyrovnal

Skoro celý druhý poločas se domácím dařilo držet těsné vedení. Konec druhé půle se ale pro změnu povedl hostujícímu týmu, když  v 83. minutě musel domácí gólman lovit míč ze své sítě, když se dokázal zapsat mezi střelce střídající Šolc - 1:1. Domácí diváci poté tlačili své hráče za vedoucí brankou. Také hosté si vypracovali nějakou tu šanci, ale stav skóre se až do konce zápasu již nezměnil.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] , D. Baránek [-] , R. Kasal [-] , D. Králíček [-] , P. Kamarád [-] , P. Mach [-] , P. Zástěra [-] (77. J. Milsimer [-] ) , P. Málek [-] (69. R. Pátek [-] ) , J. Augustin [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - F. Karmazín [-] , M. Žák [-] , B. Puchýř [-] (75. K. Hofta [-] ) , L. Jambor [-] , D. Bártek [-] (71. J. Starý [-] ) , J. Švanda [-] (46. V. Šaroun [-] ) , L. Novotný [-] , P. Prchal [-] (43. T. Šolc [-] ) , J. Pustina [-] , M. Šajner [-]

ŽK: 48. T. Šolc , 85. L. Novotný .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BUDÍN Jan - PÁTEK Josef (N), JAMBOR Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Dominik Doležal
Tip experta: remíza

U těchto týmů nedokáži odhadnout jak by mohl zápas vypadat, Pohledec sice minule Losenice porazil ve velkém rozdílu, ale při zápasu Losenice, Měřín se štěstí naklonilo k Losenici.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů