Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalová divočina vyzněla pro Měřín B


Branky


32. T. Neubauer (p.) , 50. T. Neubauer , 77. M. Hobza - 33. M. Sýkora , 39. J. Krčál , 62. J. Krčál , 82. D. Vokurka
15

Fotbalová divočina vyzněla pro Měřín B, který vyhrál ve Velké Losenici 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měřín vyhrál poločas i branku

V případě výhry domácích by Velká Losenice snížila náskok Měřína na pouhý bod. Kombinaci obou mužstev narušoval obtížný terén, ale začalo se útočně. Po chybě Měřínské obrany vystihl domácí útočník zpětnou nahrávku, oběhl hostujícího brankáře, ale do prázdné branky míč umístit nedokázal. V 32. minutě obránce hostí zasáhl na hranici vápna unikajícího R. Kasala a sudí Šula nařídil pokutový kop, který Neubauer s přehledem poklidil k pravé tyči. Radost domácích nevydržela dlouho, měřínský kapitán Sýkora zamotal 3 obránce a z hranice vápna poklidil míč k vzdálené tyči. Jen o 6 minut později se prosadil Krčál, když hlavou přizvedl střelu nad Kasalovy ruce. Na poločasovou přestávku odcházeli spokojenější hosté.

Divoký průběh druhé půle dopadl lépe pro hosty

Vášně se začaly vířit hned od začátku druhého poločasu, domácí nastoupili aktivněji a ze své aktivity těžili hned po 5 minutách. Propadnutý míč se odrazil k Neubauerovi, který si s přehledem poradil a P. Sysla prostřelil. Pohroma pro Měřín přišla o 3 minuty později, když byl v 53. minutě za faul před vápnem vyloučen Benda. Hosté se mírně zatáhli a domácí začali hře dominovat. Měřín hrozil spíš občasnými brejky, právě z takového se prosadil podruhé Krčál. Po sérii centrů se ocitl na malém vápně sám a s přehledem míč poklidil za Kasalova záda. V 77. minutě přišla chyba hostujícího gólmana, když propustil na hranici vápna míč a Hobza doklepl do prázdné. Velkým šokem pak byl pro domácí gól D. Vokurky, který unikl po pravé straně a v 82. minutě strhl vedení opět na stranu Měřína. Drama pokračovalo a v 89. se vykartoval hostující kapitán Sýkora a Měřín dohrával v 9 hráčích. Velká Losenice pak ostřelovala Syslovu branku a její snažení ukončil až v 98. minutě sudí Šula.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: To byla divočina, emoce prýštily na všechny strany a my máme nakonec radost. Dohrávali jsme v 9 lidech a vyhráli jsme. To se jen tak nevidí, stejně jako 2 góly vstřelené ve vlastním oslabení. Nicméně problémem jsou právě ta vyloučení.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Molík [-] , T. Neubauer [-] (46. M. Bratršovský [-] ) , M. Sobotka [-] , M. Hobza [-] , R. Kasal [-] , D. Králíček [-] , O. Augustin [-] , P. Zástěra [-] , P. Pospíchal [-] , J. Augustin [-] (82. J. Milsimer [-] )

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - J. Benda [-] , J. Kolouch [-] , J. Zelinka [-] (61. S. Vlach [-] ) - L. Vokurka [-] , M. Sýkora [-] , J. Necid [-] , D. Vokurka [-] , D. Doležal [-] (88. S. Švestka [-] ) - J. Krčál [-] (82. P. Kolouch [-] ) - F. Sysel [-]

ŽK: 45. M. Hobza - 2. L. Vokurka , 70. M. Sýkora , 72. S. Vlach . ČK: 53. J. Benda , 89. M. Sýkora .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šula Petr - PÁTEK Josef (N), KAMARÁD Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jakub Štíbal
Tip experta: výhra hostů

Pokud se Losenici nevrátí zranění hráči, budou to mít těžké i proti Měřínu. Vidím to na těsnou výhru hostů 0:1

Tip: výhra hostů