3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín podruhé doma opět vítězně


Branky


10. Š. Dvořák , 42. P. Malý , 76. P. Vlk
0

Výborný vstup do sezóny zaznamenali fotbalisté Koněšína, kteří vyhráli oba domácí zápasy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koněšín si do poločasu udělal náskok

Koněšín nastoupil podruhé za sebou na domácím hřišti a výhodu domácího prostředí se mu podařilo znovu zužitkovat. Vítězství se ale nerodilo jednoduše. Hostující Radkovice dokázaly hned zkraje dostat domácí pod tlak, ale byl to paradoxně Koněšín, kdo otevřel skóre. To se Chalupa snažil rychle rozehrát autové vhazování dlouhým náhozem, před dotírajícím Dvořákem, ale míč ještě nešťastně hlavou zasáhl radkovický bek a přeloboval tak vyběhnuvšího svého brankáře – 1:0. Tlak hostů trochu ochabl až s pauzou na občerstvení, po které se hra opticky vyrovnala. Před přestávkou se podařilo Malému z trestného kopu za přispění teče hostující obrany navýšit skóre na lichotivých 2:0.

Koněšín vyhrál bez inkasovaného gólu

Druhá půle už byla ze strany domácích přece jenom koukatelnější a dařilo se jim více zaměstnávat hostujícího brankáře Hrušku. Po hodině hry měli ale hosté optimální šanci na zkorigování stávajícího skóre, jenže nehlídaným hráčům Radkovic se po trestňáku nepodařilo propasírovat míč do branky domácích. Chvíli nato už T. Konečný slavil uklidňující branku po pohotovém přelobování brankáře hostů, jenže gól nebyl uznán pro předchozí faul na brankáře. Mrzet to domácí ale nemuselo, protože čtvrt hodinky před koncem ukázal svoji drzost svým průnikem Sýkora, který nezištně ještě přihrál na střídajícího Vlka, který rovněž projevil instinkt šelmy zdobící jeho jméno – 3:0. A protože se už pak do konce nic zásadního neodehrálo, mohl Koněšín slavit plný bodový zisk. Na závěr nutno ještě podotknouti, že se Koněšínu podařilo porazit Radkovice poprvé od jara 2006 !!!



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Špaček Lukáš, trenér Koněšína: V prvním poločase jsme nehráli to, co jsme si předsevzali před zápasem. Radkovice nás dostávaly pod tlak, rohových kopů a centrů do vápna bylo na můj vkus až příliš, a přesto jsme se se štěstím ujali dvoubrankového vedení. Za druhý poločas jsme si už ale výhru zasloužili.

SK Radkovice
Míča Jiří, trenér Radkovic: V první půli, byť jsme byli jasně herně lepším týmem, jsme si dali první gól sami a druhý gól pak byl polovlastní. Ve druhém poločase místo toho, abychom se snažili o vyrovnání, jsme vzadu zbytečně propadali a umožnili soupeři vstřelit pojistku.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - P. Zahradníček [-] , M. Pokorný [-] , L. Karásek [-] , J. Pospíšil [-] - T. Sýkora [-] , T. Konečný [-] , P. Malý [-] , Š. Dvořák [-] (60. P. Vlk [-] ) - L. Konečný [-] , J. Chalupa [-]

SK Radkovice
M. Hruška [-] - T. Růžička [-] , M. Nováček [-] , T. Hejda [-] , M. Hlouch [-] - L. Hofman [-] , V. Zahradník [-] , J. Hofman [-] , V. Štolz [-] - L. Pekárek [-] , J. Pekárek [-]

ŽK: 57. T. Sýkora - 41. M. Nováček , 49. M. Hlouch , 52. L. Pekárek , 52. J. Pekárek .
Hráči zápasu: P. Zahradníček , M. Hůlka .
Místo: Koněšín. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.