Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice doma dostaly bůra


Branky


0

Fotbalisté Radkovic nezvládli domácí utkání proti Budišovu- Nárameč a zůstávají pouze na třech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radkovice byly lepší, ale góly dával Budišov

Opět v nekompletní sestavě nastoupili Radkovští hráči k zápasu proti Budišovu. Před začátkem utkání popřáli panu Vrbkovi k sedmdesátinám a předali mu dres jeho oblíbeného fotbalového klubu. Úvod zápasu začali domácí ve velkém stylu a dostali soupeře pod tlak. Dá se říct, že se hrálo na jednu bránu, bohužel gól Radkovice nedaly, i když k tomu měly hodně blízko. Do šance se dostali Hofman L., Hofman J., Odstrčil a Pekárek , ale  pravidlo nedáš dostaneš se naplnilo hned ve 4. minutě po velké chybě Pekárka a nikým neobsazený hostující Jura poslal svůj tým do vedení.  Tlak Radkovic i za stavu 0:1 pokračoval. Další neštěstí přišlo pro domácí ve 13. minutě, kdy se zranil dobře hrající  Hofman L. a musel střídat. Druhý gól domácí dostali opět po chybě v obraně a zbytečném faulu Hloucha před vápnem. Z přímého kopu se trefil Kazda.V prvním poločase si hosté vytvořili pouze dvě šance a ty zužitkovali. 

Příliš krutá porážka Radkovic

Kdo doufal, že se hra Radkovic v druhém poločasu zlepší, tak se mýlil. Mizérie neproměněných šancí pokračovala dále a soupeř toho využil. Hostující Dobrovolný zvýšil na tři nula a v tu chvíli se hra Radkovic totálně rozpadla a hráči si nedokázali ani přihrát. Na chvíli je vrátil do zápasu po sólu Pekárek Lukáš, ale hosté vzápětí zvýšili na 1:4, když obranou v klidu prošel Beránek a nedal Hruškovi šanci. Domácí nezodpovědnost vyvrcholila v 69.minutě, když nechali volného Kazdu a ten se trefil v zápase po druhé. Radkovice si také v druhém poločasu vytvořily šance, ale Pekárkovi vždy balón odskočil před zakončením.



Ohlasy k zápasu


SK Radkovice
Míča Jiří, trenér Radkovic: Ještě jsme se nesešli v plné sestavě. Hráči jsou na dovolených, ale to nás neomlouvá momentálně naše hra nestojí za nic. Nedaří se nám vstřelit branku, avšak šance si vytvoříme, ale to zakončení vázne. Dále dostáváme moc gólů, musíme něco změnit. Takový propadák po úspěšné loňské sezóně jsem opravdu nečekal. Musím si s hráči sednout a probrat co se děje. Něco je špatně pro mě velké zklamání.

FC Budišov - Nárameč B
Piňos Petr, trenér Budišov-Nárameč B: Disciplinovaným výkonem jsme soupeře přehráli a odvezli si zaslouženě tři body.



Sestavy


SK Radkovice
M. Hruška [-] - K. Nedvědický [-] (59. L. Kočí [-] ) , M. Hlouch [-] , T. Hejda [-] , V. Zahradník [-] - R. Odstrčil [-] , J. Pekárek [-] , L. Hofman [-] (17. L. Štolz [-] ) , J. Hofman [-] - L. Pekárek [-] , R. Roupec [-]

FC Budišov - Nárameč B
D. Kostelecký [-] - P. Suchánek [-] , O. Kazda [-] , O. Doležal [-] (45. A. Rybníček [-] ) , V. Beránek [-] - D. Věžník [-] , T. Obůrka [-] , M. Dobrovolný [-] , L. Jura [-] - M. Sedláček [-] , J. Sedláček [-] (73. D. Pavlíček [-] )

ŽK: 16. M. Hlouch , 67. J. Hofman , 68. M. Hruška - 23. M. Sedláček .
Hráči zápasu: T. Hejda - O. Kazda .
Místo: Radkovice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.